- Har du alltid tränat & höll du på med någon sport när du var mindre? När jag var liten gick jag lite på ridskola, tröttnade. Jag har testat konståkning men slutade direkt eftersom jag trillade hela tiden, haha. Jag har gått på gymnastik som liten men slutade eftersom jag var tvungen att slå kullerbyttor & min absolut största fobi är att vara upp & ned. Den enda sport som höll i sig var fotboll som jag höll på med i några år, inget seriöst utan vi var bara ett litet lag från skolan som spelade för kul - vi hade matcher men ville vi "gå upp oss" var vi tvungna att byta till en annan ort.

Annars har jag ridit mycket under min uppväxt då min mamma har egna hästar. Slutade med det för många år sedan nu eftersom jag trillade av & slog i rygg & höft - inte satt mig på en häst sedan dess.

Under tonåren var jag väldigt lat & tränade ingenting efter 12 års ålder. Löpningen började jag med när jag var 20 år & sen är det bara något jag fortsatte med då det hjälper väldigt mycket mot min värk.

- Hur träffades du & din sambo? Tänkte göra ett separat inlägg kring detta då det känns som att det kommer bli lite mycket text i just detta inlägget annars.

- Hur lång tid tog det innan du & din sambo flyttade ihop? När vi blev tillsammans bodde vi i princip hos varandra. Först var vi hos honom i kanske 3 dagar & sen var vi hos mig resten av veckan & så höll vi på till januari 2014 någon gång då vi fick vår gemensamma lägenhet. Så vi har verkligen alltid hållit ihop & aldrig tröttnat, eller ja - tröttnat kan vi ju göra men vi har aldrig varit ifrån varandra vilket jag är så sjukt tacksam över, att det blev så bra tillslut!

- Vill du ha barn? Ja, vi båda vill ha barn i framtiden. Är dock inte så förtjust i just späd / -småbarn - hade gärna haft ett barn på 3 - 5 år som går att kommunicera med. Kanske låter konstigt men jag har aldrig varit speciellt förtjust i småbarn.

- Drömresmål? Italien, Santorini, London, USA, Austrailen - är så dålig på platser i världen men jag vet att det finns fler platser jag gärna hade besökt men här är några jag vill till inom det närmaste.

- Hur kommer det sig att du startade bloggen? Jag har alltid älskat att skriva, så länge jag kan minnas har jag haft dagböcker. Jag kan sitta & skriva berättelser rakt upp & ned bara för att det är roligt - jag älskar att formulera mig i text & när jag insåg att jag kan göra det jag älskar samtidigt som någon där ute läser & kanske gillar det jag skriver - hur roligt?!

Min första blogg hade jag som 14 åring men la ned den på grund av rädslan av vad andra skulle tycka & tänka. År efter år har jag haft några bloggar men det har alltid slutat med att jag lagt ned dem just på grund av rädslan. Denna bloggen är den jag "hållit igång" längst. Jag har väl kommit fram till att ingen annan ska få bestämma över vad jag ska göra i mitt liv, jag gör det jag älskar & om det inte passar så är det okej.

Jag startade denna bloggen för att jag ville skriva om träning. Mina första blogginlägg handlar bara om träning & det finns ingenting personligt alls men med tiden öppnade jag också upp mig & det blev då ännu roligare att blogga. Jag är så glad över att jag fortsatt att blogga. Att jag kan titta tillbaka i både text & bild, minnen både positiva som negativa - att få inspirera & att ni inspirerar mig varje dag. Ni är så sjukt fina, är så sjukt tacksam över att just du kikar in här varje dag & när ni lämnar så fina kommentarer! Bästa ni <3

Tack underbaringar för era kommentarer, så roligt att svara på era frågor! KRAM <3

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
,
Tack för dina svar på mina frågor 😘. Att läsa hur du & din sambo träffades i ett senare inlägg ska bli spännande att läsa 😀❤️❤️nouw.com/jessifri85
Emmaakarlegrund
,
bara roligt ju 🥰 kram ❣️nouw.com/emmaakarlegrund
jessiFri85
,
Det är bra det ☺️🥰 Kram ❣️nouw.com/jessifri85
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229