Under eftermiddagen blev det en liten spontantripp eftersom jag behövde bildelar till min bil eftersom den även behöver servas nu. Så det blev som sagt en liten spontantripp till Kristianstad & Biltema, superroligt verkligen (not) men vi gick även inom Mio. Hittade SÅ mycket fint som jag gärna hade fått följa med hem.

Bland annat, nya utemöbler till trädäcket, nytt somrigt porslin, en ny matta till vardagsrummet samt en spegel till hallen. Men vi ska inte göra om inne ännu, nu håller de på ute så allt det andra får vänta ett tag men åh vad det kliar i fingrarna. Vill bara måla om, få upp lite tavlor, speglar & någon hylla. Trots att vi bott här i 1,5 år nu så är vi så långt ifrån färdiga vi kan komma - om vi ens någonsin kommer bli det?

Nu håller de som sagt på med trädäcket. I höst / blir det kanske renovering av källaren & då vill jag göra det ombonat direkt & inte dra ut på det så länge som vi gjort med övervåningen.

& så har vi framsidan av huset, herregud vad jobb det är med hus - vi har så mycket planer & idéer & jag är den som vill ändra & göra om då jag ganska snabbt tröttnar på att ha samma hela tiden vilket både kan vara positivt & negativt men tillslut blir blir det bra - förhoppningsvis!

Lots of love

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
,
Lycka till med alla renoveringar❤️Kramnouw.com/hannaemmy
Emmaakarlegrund
,
tack fina fina!! <3 kramnouw.com/emmaakarlegrund
charlottahagg
,
Vad roligt med renovering! 😃 Älskar när man får fixa med inredning 😊nouw.com/charlottahagg
Emmaakarlegrund
,
Åh!! Jag också 😃 nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229