Som ni redan vet så vaknade jag upp redan runt 05.30 idag & kunde inte somna om. Jag åt frukost vid 07 & sen kände jag mig väldigt pigg. Vid 09 gick jag ut för att måla lite, "pinnarna" till altanen så att de kan bli färdiga snarast möjligast.

Vid 09.20 gick jag ut för en distans, gick verkligen superbra idag - så roligt! Jag tror kroppen behöver en dags vila mellan varje pass, speciellt från dessa tuffa pass. Älskar verkligen sådana här mornar, fler av dem tack!

Efter en stunds vila gick jag in & duschade av mig för att åka & veckohandla, här var kl runt 11 - kände hur stressen började krypa på eftersom jag skulle bli upphämtad runt 12.30

Kl var runt 12 när jag var färdig, plattan i mattan hem nu för att sätta in maten & göra mig redo.

12.30, tro det eller ej men jag var redo!

Slängde i mig en snabb lunch för er som vill veta mer om min kost, hehe. Min sjuts kom inte fören 13 så jag hann varva ner.

Kl 14 spelade Sean Banan på torget i Kristianstad. Löjligt bra där & då dock inget jag vanligtvis lyssnar på - föräldrarna rörde på sig mer än barnen. Så härligt med människor som bjuder på sig själva när de går på konserter - folk som bara står, vad gör ni ens där?

Kl 15 = pizzapaus.

Mellan 16 - 17.30 gick vi runt & tittade i butiker, hittade inget speciellt så.

Glasspaus i solen. Favoritglassen denna sommaren har verkligen varit Magnums nya Magnum Brownie. Vilken är din favoritglass i år?

Tjena!

Kl 18 såg vi Samir & Victor - tyckte lika dant här, dåligt ös från publiken - bjud mer på er kände jag mest, men ja! Det var en kort spelning men det var ändå bra såklart, så sjukt sköna killar - tror det var första gången jag såg dem live, Samir var riktigt skön - Victor sa inte så mycket så jag hann inte få något speciellt intryck.

I bilen på väg hem kl 19 höll jag på att somna. Alltså jag är helt slut efter denna dagen men eftermiddagen blev verkligen så mysig & tur hade vi med vädret också - underbart.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229