Allt började i parkeringshuset. Vi umgicks med samma vänner & hade väl gjort det en längre tid utan att vi ens la märket till varandra eller snarare, jag la inte märket till dig.

Men då, hösten 2012 började vi "hänga" i ett parkeringshus inne i staden med gemensamma vänner & jag fick upp ögonen för dig. Jag har alltid fallit för de killar som jag tyckt sett lite mer "tuffa" ut - mer spänning i det på något sätt haha. & där stod du med byxorna på halva rumpan, en grå tjocktröja, mössa & sen luvan uppe - det var så snyggt, låter helt galet för idag är det verkligen inget jag gillar men det var liksom helheten - ditt utseende & leende, jag bara drogs till dig.

När jag såg dig ville jag ha dig. Det första jag gjorde var att skriva till din vän då jag bara hade hört talas om ditt smeknamn så jag visste ju inte vad du hette egentligen, fick ditt namn & började söka runt på Facebook efter dig utan resultat. Din kompis skrev något som "det är ingen idé, han har inte Facebook" - jag tycket det var lite konstigt att du inte hade Facebook, vem hade inte Facebook när vi var 18 - 19 år liksom?

Jag fick ditt nummer. Jag skrev något som "Tjena, snygging" - svaret dröjde men du svarade ändå efter en stund & jag tror att jag var en aningen snabbare än dig på att svara haha.

Du har berättat att du såg mig & tyckte att jag såg väldigt bra ut men när jag skrev till dig trodde du att jag var någon helt annan vilket gjorde att du försökte bli av med mig genom att sluta svara på mina sms. Jag trodde ju bara att du spelade svår så samtidigt som jag hade kontakt med dina vänner som umgicks med dig fick du reda på utav en av dina vänner att det var MIG du skrev med & inte henne som du trodde. Du trodde att du hade förlorat mig. Jag fanns kvar utan att ens ha märkt någonting.

Det tog ganska lång tid innan du & jag började träffas själva. Vi umgicks väldigt mycket med gemensamma vänner. Du & jag, båda var väldigt blyga - det har jag alltid varit. Men jag tror också att det gjorde det lättare att förstå varandra & vi hela tiden var på samma nivå. Jag hade aldrig tidigare träffat en kille som varit så blyg som du var. Jag älskade det för jag förstod precis hur du kände. Jag minns så väl att jag frågade dig om du var blyg - ja, var ditt svar & mitt svar till dig var - "det är väldigt charmigt". Jag minns det så väl & jag vet också i efterhand att du blev väldigt glad av just det sms et.

När vi träffades på kvällarna kollade vi på film, vi sa aldrig speciellt mycket till varandra fören den ena skulle gå vilket var helt underbart. Att slippa den där "pressen" av att "nu måste jag säga något" - det var så skönt att bara få va & låta timmarna gå tillsammans. När vi kände oss bekväma med varandra började vi också öppna upp oss & vi hade ju så sjukt roligt tillsammans.

Alla har dåliga & bättre dagar - inget förhållande är helt perfekt, alla tycker inte lika om allt & visst är det jobbigt ibland efter så många år tillsammans men om du verkligen älskar någon är det också värt att kämpa för samtidigt som du & ni växer i ert förhållande för det är viktigt att kunna "rensa luften" också ibland tror jag.

2 Maj 2013 bestämde vi oss för att bli ett par efter en höst & en vårs träffande. Efter 2 Maj, bodde vi näst intill hos varandra under 8 månaders tid. Efter 8 månader flyttade vi hemifrån tillsammans till vår första lägenhet där vi bodde i 3,5 års tid, en 2a på 52 kvadrat. Nu, 2017 köpte vi första gemensamma hus tillsammans.

Jag älskar dig bara mer & mer för varje dag som går & du är den finaste personen jag vet & jag har alltid så galet roligt tillsammans med dig. Ibland kan jag tänkta tillbaka & jag kan verkligen inte förstå hur vi kan ha hängt ihop i så många år utan att ha tröttnat på varandra, vi har liksom inte varit ifrån varandra - det längsta är nog 1v när jag varit utomlands med mina föräldrar men det har liksom inte varit mer. Jag är så tacksam över att jag har hittat honom jag vill spendera mitt liv tillsammans med. Mitt liv spelar ingen roll så länge jag får ha honom vid min sida, han får mig att känna mig så trygg & älskad att det är galet - än idag kan jag sitta & titta på honom & tänka "tänk att han är min, han är ju så sjukt fin" - det är något jag hoppas att jag alltid kommer tänka om just honom.

Jag hoppas & tror att vi har många år framför oss tillsammans för det finns ingen jag hellre vill dela mitt liv tillsammans med än just honom, min finaste.

Gillar

Kommentarer

Hannaellinor
,
Ni är ju så fina 😍nouw.com/hannaellinor
Emmaakarlegrund
,
ni är ju så fina!! 😊nouw.com/emmaakarlegrund
miani
,
Så fint! 😍nouw.com/miani
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229