NIO FRÅN IDAG

Under eftermiddagen idag körde jag hem till mina föräldrar en vända för att säga Hej men när jag kom dit var där ingen hemma förutom en av mina bröder så jag tog det bara lugnt ute i väntan på att de skulle komma hem.

Älskar verkligen deras honungsrosor de har som klättrar längs med deras husvägg & längs staketet. Funderar på att ha något liknande här hemma - de doftar verkligen ljuvligt samt att jag gillar att färgen inte är så stark. Kanske honungsros eller någon annan blomstrig klätterväxt. Det är ett tag till så jag hinner fundera ett tag till.

Älskade Gerani som de adopterade från Grekland (?) - en gatuhund som riskerade att dö eftersom de, när "turistsäsongen" är slut - slänger ut gift då de inte vill att hundarna ska vara runt hotellen där turisterna är, så fruktansvärt!

Men Gerani fick istället komma hem till mina föräldrar, till Sverige, en familj & trygghet. Aldrig träffat en mer kelen & glad hund som henne.

I väntan på att de skulle komma hem låg jag på deras altan i soffan under pergolan & bara chillade.

När de kom hem ville min lillebror på 6 år leka med mig direkt, känner mig som en riktig lektant haha men jag tycker det är så roligt! Vi spelade Uno en stund, hoppade studsmatta & blåste såpbubblor innan det var dags för lite fika.

Sen fikade vi lite, sen for jag hemåt igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229