Nu är klockan redan 17.00 ca, alltså herregud vad dagarna går undan - är det bara för att han har semester nu, det känns så. Har liksom inte en enda tråkig stund så härligt samtidigt som det ger en viss stress.

Jag började kratta ut vid planteringslådorna tidigare idag men eftersom markduken är på vift kunde jag inte lägga någon men det gör inget för då "slapp" jag greja med det idag men det är i alla fall utkrattat & förberett för att lägga markduk nu så det blir väl att lägga ut den inom det närmsta också - jag som inte skulle röra mitt odlingsland fören nästa år mer, hehe. Men jag tänker att jag nog bara ska förbereda... eller?

Jag har även hjälpt till att plocka skräp från när de rev vår inglasade altan igår samt från när han rev lite idag också - jag städade också upp på den, av vad som är kvar av den inglasade altanen eftersom allt ska väck.

Som ni kanske märkt har jag inte lagt upp något på hur altanen ser ut & när vi började bygga bestämde vi också att jag inte skulle lägga ut något under själva processen. Men när allt är färdigt kommer jag lägga upp före & efterbilder. Tänker att det blir roligare så - det blir så långdraget att lägga upp "aah, nu har vi gjort detta, nu gör vi detta & detta" - hoppas ni har bra tålamod för som sagt, det kommer att komma upp en massa bilder när allt är på plats så håll utkik finisar!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229