MITT MÅL 2021

God morgon fina.

Ni som följt mig ett tag vet att jag gillar måndagar och känslan av nystart. Lite extra mycket när det varit en kämpig vecka. Saker börjar ordna upp sig lite, får se om jag delar med mig av det när allt är bra igen. Men har varit nere ganska länge nu och jag är så trött på att det alltid händer något, det kan inte bara få vara bra någon gång - det är alltid något.

Men imorgon är det måndag igen och en nystart och då är det dags att ta tag i saker och ting igen - jag hoppas att allt kommer bli bra igen.

Kände hur som helst att jag behöver få tid för bara mig och tanka energi. Då är min träning min bästa medicin. Älskar morgonträning / förmiddagsträning och försöker alltid komma ut varje dag för frisk luft.

Detta är också mitt mål för 2021 att bli bättre på att ta mig tid för sådant som jag verkligen mår bra av och att vid några tillfällen i veckan prioritera mig först. Älskar känslan av att träna men längtar också efter muskler och en stark kropp. Mitt mål är att försöka hålla fast i 5 pass per vecka och skulle det sen blir fler så är ju bara det ett plus. Det är bättre att sätta längre för då är det större chans att det faktiskt blir av. Jag springer och går 6 dagar i veckan sen har jag alltid det svårt att hålla fast i styrketräningen men min tanke är att komma igång igen och då kör jag på hemmaträning - styrketräning och yoga. Viktigast är att det blir av vid minst tre tillfällen och att jag faktiskt prioriterar mig och min kropp.

Förutom detta så har jag lovat mig själv att göra det som jag ser tillbaka på med ett extra stort leende från förra året. Vissa stunder sticker ut, visst? De flesta av mina stunder är från Öland. Som att läsa i solstolen, dricka kaffe på altanen, bada i havet, njuta av god mat i solnedgången, besöka favoritplatser/restauranger. Och att umgås med dem som jag älskar allra mest.

Har du några mål för 2021?

Hoppas ni haft en fin vecka 💗

Gillar

Kommentarer