Jag minns detta så väl & jag tror att det är något som jag alltid kommer att minnas bara för att det är något av det läskigaste jag varit med om. Kan jag ha gått i 2 - 3 an på gymnasiet? Det var i alla fall någon gång på gymnasiet detta hände & jag tror att jag hade träffat E, jag bodde i alla fall fortfarande hemma, detta hände hemma.

Jag hade fått väldigt starka mediciner utskrivet av min läkare eftersom de inte längre visste vad de skulle göra för att hjälpa mig. Jag gick ju frisörutbildningen på gymnasiet & det var extremt tufft med all min värk så jag läste bara de kurser jag orkade & sen fick jag extra hjälp utöver det av lärarna så att jag kunde gå ut med godkänt & även bli frisör som jag alltid hade drömt om.

Jag fick morfin utskrivet. Av de där morfintabletterna skulle jag bara ta en extremt liten mängd då de tabletterna som ni säkert förstår är extremt starka.

En dag var jag hemma & jag hade så ont. Jag tyckte inte att tabletterna hjälpte så jag tog, jag vet inte hur många men jag tog några stucken ganska tätt inpå varandra. Tiden gick & jag minns att jag gick in i duschen hemma hos mamma & pappa.

När jag stod där så svartnade det för ögonen, jag blev extremt yr & höll på att svimma. I ren & skär panik ropade jag på mamma som kom. Jag blev illamående & var så nära på att kräkas men det kom liksom inget - låg på badrumsgolvet ett bra tag & jag minns hur det bara susade för öronen samtidigt som jag inte såg någonting.

Egentligen förstår jag inte alls hur detta kunde hända. Jag som alltid varit extremt anti droger, knark & allt som hör där till - men det hände.

Kan ju säga som såhär, det skrämde mig rejält även om detta bara var något "litet" som hände & egentligen inte alls allvarligt så kunde det slutat värre, ett piller mer & jag vet inte hur min kropp hade reagerat. Jag har inte rört den typen av medicin sedan dess, jag vågar inte & det ser jag bara som något positivt såklart.

Min första överdos men också den sista.

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Men vad hemskt.. KRAM <3nouw.com/malinhardstahl
Emmaakarlegrund
,
ja, det var obehagligt!! 😟 kram <3 nouw.com/emmaakarlegrund
MARREEKHOLM
,
Vad läskigt ❤️nouw.com/marreekholm
Emmaakarlegrund
,
verkligen... ❣️ Kramnouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229