MEETING - WHAT WAS IT?

I morse skrev jag att jag skulle på ett möte. Körde dit & hem på mindre än 45 min så mötet tog verkligen inte många minuter. Vi bestämde lite hur kommande tid ska se ut, väldigt snabbt dock men det blir en mjukstart vilket känns otroligt skönt ändå. Nu ska jag bara satsa på detta så att jag för en gångs skull kan klara det & faktiskt kunna lägga det bakom mig men också för att kunna komma vidare. Jag är lite av en mästare på att "så & stampa" samtidigt som jag egentligen bara vill vidare i livet nu.

Mötet handlade om mattekursen jag läste i våras & ni som följt med sedan dess vet ju mycket kring detta. Jag hann ju aldrig bli riktigt klar eftersom jag blev sjuk på slutet. Nu är det dock dags att ta upp detta igen så att jag som sagt bara kan få lägga det bakom mig.

Jag hade ett möte med min lärare idag så nästa torsdag ska jag dit igen & börja repetera de gamla nationella proven så att jag nu kan förbereda mig inför mitt nationella prov jag förhoppningsvis ska ha inom en snar framtid. Ser verkligen fram emot ett avslut nu.

Gillar

Kommentarer

Paulina
Paulina,
Lycka till. Hoppas det går bra nu! 🌸
paulinageidenmark.devote.se
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
tack snälla! jag hoppas ju också det 😊 kram <3
nouw.com/emmaakarlegrund
Hannaellinor
Hannaellinor,
Det fixar du!!!😍😍
nouw.com/hannaellinor
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
tack finis!! jag hoppas det 😊 kram <3
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229