Godis/glass
Som jag skrev i inlägget igår är jag sjukt svag för godis och har aldrig riktigt gillat glass eftersom jag egentligen inte tycker om den kalla känslan i munnen - pinnglass/strut är helt okej men har väldigt svårt för glass i tallrik.

Smink/utan smink
Är mycket hellre utan smink - jag tycker att det är det absolut skönaste men känner mig alltid finast när jag fått stå och sminka mig även om jag inte använder mycket smink så ser ju de flesta piggare ut med det.

Sommar/vinter
Älskar värme, att resa och att bada och sola utomlands så valet blev ganska lätt även om jag älskar julafton och den stämningen så har nog sommaren ett större övertag.

Dansa/sjunga
När jag var yngre älskade jag att sjunga men även att dansa, sjungandet försvann med åren och idag sjunger jag extremt sällan. Jag älskar däremot att dansa till musik och gör det väldigt ofta när jag är hemma själv, haha.

Julafton/födelsedag
Som jag skrev ovan så älskar jag julafton och hela den stämningen som det blir, jag tycker verkligen att det är så mysigt när hela familjen är samlad, när det blir mörkare just den dagen, alla tända ljus och alla adventsljusstakar, doften av julgranen och alla är bara sådär härligt glada.

Förhållande/Singel
Jag är en förhållande tjej, jag har alltid haft förhållande och nästan aldrig varit själv. Jag älskar känslan av tryggheten och att alltid ha någon hos mig.

Blå/rosa
Skulle faktiskt säga båda här, gillar båda färgerna på sitt sätt och när de är på "rätt" plats. Jag har till exempel ljusrosa soffkuddar, blå blommor i köksfönstret och ett blått påslakan.

Bok/tidning
Läser aldrig böcker, har gjort det på en resa någon gång och jag tycker ju om det när jag väl gör det och kan verkligen fastna men jag tar liksom aldrig tag i det och tycker oftast att det känns jobbigt när jag ser en tjock bok så jag föredrar att bläddra i en tidning.

Kjol/klänning
Väljer klänning här eftersom det är smidigt att bara slänga på sig när jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig till, till exempel kjolen.

Levande ljus/lampor
Älskar levande ljus på vintern när det är mörkare ute, det är ju tycker jag, betydligt mysigare än en lampa.

Tjäna pengar/få pengar
Visst är det härligt att få pengar men jag tycker att det på något sätt kan kännas "fel" och att det kan kännas som att "ta" pengar från någon som kanske egentligen behöver dem mer än mig därför jobbar jag hellre ihop till egna, även om jag aldrig gjort det så är det så jag känner.

Hund/katt
Skulle säga båda på den faktiskt. Mina föräldrar äger två väldigt fina och mysiga hundar och jag och E äger två också väldigt fina och mysiga katter, tycker det är så mysigt med djur och är nog något jag alltid kommer vilja ha.

Gina/H&M
Säger nog Gina Tricot - jag hittar oftast mer kläder där än vad jag gör på H&M.

Jordgubbar/hallon
Älskar jordgubbar och köper ofta hem det. Har väldigt svårt för bär över lag och äter nästan aldrig hallon förutom om de inte är värmda till ex kladdkaka då funkar det.

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
,
Intressant inlägg,uppskattar att få veta mer om dig 😊 <3nouw.com/sarahlinnsliv
Emmaakarlegrund
,
så kul att höra 🌸 kram fina du 💗nouw.com/emmaakarlegrund
IP: 82.99.3.229