Ni som följt mig under en längre tid vet att jag håller på väldigt mycket med träning & försöker träna mellan 3 - 6 dagar / vecka & det har väl mer eller mindre blivit så eftersom, när jag började träna för ca 6 år sedan märkte hur mycket det påverkade min kropp & min värk på ett väldigt positivt sätt - började då läsa på lite kring det & har sedan dess bara fortsatt träna bara för att det är den bästa medicinen jag haft sedan -08.

Jag har sedan -08 inte gått på några större behandlingar utan mitt liv har fungerat i den mån jag velat & jag har mått bra, så bra som jag velat - jag har orkat med min vardag vilket har räckt för mig.

2017 började jag jobba & mitt liv kollapsade - jag sov i princip mig igenom livet på grund av den kraftiga värken jag fick, bestämde ganska snabbt att det inte var så jag ville leva mitt liv & som tur var, var detta bara en visstidsanställning. När anställningen löpte ut i Januari detta året mådde jag så dåligt & det tog månader för mig att hitta tillbaka till träning & bygga upp min ork till en vardag igen.

Nu är jag tillbaka & har tränat regelbundet sedan April (?) & jag mår bra, jag mår okej - jag orkar med min vardag & jag orkar hitta på saker emellanåt - jag orkar skratta & jag orkar vara glad vilket jag är så sjukt tacksam över för det finns de som har det betydligt värre än mig det vet jag men för mig är detta tillräckligt för jag kommer aldrig bli frisk, det vet jag & då gäller det att hitta ett eget sätt att leva så bra som möjligt på & det tycker jag ändå att jag lyckats göra någorlunda bra.

Jag skrev innan vi åkte till Öland att jag skulle ha en veckas uppehåll från träningen & det har jag haft, det har gått mer än 1 vecka nu & ganska direkt efter att vi kom till Öland, tror det var andra dagen som jag började känna av det i både nyckelben, rygg, tår & i svanskotan & när jag får ont - det skrämmer mig. Jag vet verkligen inte varför jag blir så rädd för borde jag inte vara van vid att ha ont nu när jag alltid haft ont? Nej, jag tror aldrig jag kommer vänja mig när sjukdomen kommer i så kallade skov.

Idag var första dagen jag tränade sedan semestern för nu kunde jag inte vänta längre, det gick inte helt hundra eftersom jag har ont men jag börjar lite försiktigt för att vänja kroppen & bygga på med endorfinerna för nu vill jag inte ha ont längre.

Jag har ju också börjat med en ny behandling men jag har bara tagit 2 sprutor än så länge så den har inte börjat hjälpa ännu - jag hoppas verkligen att den hjälper nu annars vet jag inte vad jag gör för jag ska ju kunna leva en vecka utan träning innan jag får skit ont? eller?

Ja hörrni, det är inte enkelt - det är så svårt att veta vad vi kan göra för att undvika vissa saker. Ligga & vila fungerar en stund men jag får så ont i kroppen av allt stillasittande. Jag blir så stel i lederna när jag har ont också, nej usch - det är skit hörrni.

Hoppas allt är bra med er i alla fall & att ni har en underbar dag oavsett vad ni gör.

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
,
Inte lätt 😘 Men jag kom å tänka på ackepunktur för din värk? 🙂❤️❤️nouw.com/jessifri85
Emmaakarlegrund
,
aldrig testat & av någon anledning har det heller aldrig kommit på tal 🤔 kram 🌸❣️nouw.com/emmaakarlegrund
jessiFri85
,
Men det kanske det gör nu efter att jag sa det 🙂. Det kan vara värt att kolla upp och testa. Kram ❣️🌸nouw.com/jessifri85
Cassiesdagbok
,
Grym du är. Fortsätt kämpa. 😊👍
En annan har dessvärre ingen motivation alls att gå till gymmet som mitt liv är judt nu. 😕
nouw.com/cassiesdagbok
Emmaakarlegrund
,
tack snälla 😊 du kan ju träna hemma om du känner att det ger dig mer motivation? 😊 kram! nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229