Idag kl 13.30 for jag in mot staden för att hämta ut ett presentkort hos min bror han inte ville använda så då fick jag det av honom då det var sista dagen idag. Jag tvekade faktiskt ganska länge på om jag skulle ta behandlingen då jag aldrig tidigare gjort det. Detta var alltså en djuprengöring av ansiktet som skulle ta 1h.

Jag vet verkligen inte varför jag var nervös men som sagt så har jag aldrig tidigare gjort något liknande. Kan ju säga så att jag verkligen inte ångrar att jag åkte dit & tog hans behandling. Wow vad skönt & vilken duktig tjej - önskar så att jag kunde gå dit 1 gång / vecka & få en ordentlig rengöring av ansiktet eftersom jag är EXTREMT dålig på att ta hand om min hy.

Skämdes lite när han frågade vad jag använder för produkter. "Ja, jag använder en ansiktsrengöring som jag inte minns namnet på & sen återfuktar jag med en lotion" - sen skrattade jag lite smått. Men alltså jag kan INGENTING om min hy. Jag har testat 2 - 3 olika återfuktande krämer samt natt / dagkräm & jag har fått finnar av alla jag testat, det är klart att jag tröttnar på att köpa nytt när det inte fungerar för mig?

Jag är faktiskt lite rädd för att vakna upp med någon finne imorgon för min hy är inte alls van vid allt det som den fick idag - men wow, wow & wow. Ansiktsbehandlingar är något jag verkligen kan rekommendera alla att göra för det finns säkert någon som mig, som aldrig testat på det trots att du kanske är lite äldre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229