[ I samarbete med minkalender.se ] Har jag fått den superroliga möjligheten att designa min egna Kalender. Jag är en extremt flitig användare av just kalendrar & klarar mig verkligen inte utan en, har haft det så länge jag kan minnas för att bland annat komma ihåg saker. Sen som ni vet så är jag en person som älskar att skriva & att anteckna. Nu tänkte jag visa er lite hur det kan se ut när du designar din egna kalender hos minkalender.

Det finns "befintliga designer" på deras startsida som gör det enklare för dig när du ska designa din egna om fantasin dippar ena dagen vilket jag tycker är så bra - att få en liten kickstart.

Annars ser det ut såhär. & här bara klickar du på det du vill designa. I detta fallet ska ju jag då designa en kalender så då går jag in där.

När du då går in för att designa din kalender kommer det se ut såhär.

& nu efter bara ett steg så ser min kalender ut såhär. Jag tänkte att jag kommer nog inte lägga upp alla steg för då kommer detta inlägget bli extremt långdraget utan jag återkommer när kalendern är klar & så får ni istället se slutresultatet. Ses snart.

& såhär har jag då valt att min kalender kommer se ut inuti. Du kan ju välja allt ifrån layout till personliga datum & så mycket mer - jag valde till exempel att högtiderna ska stå med & namnsdagar. Jag valde också att lägga till en "att - göra - lista" då jag själv är extremt dålig på att skriva sådana men ändå känner jag ibland att det hade varit bra att ha, därför la jag till en sådan.

& här har ni då min älskade kalender som jag suttit & designat - så himla, himla roligt. Jag är så, så nöjd över hur det blev så nu längtar jag bara tills den kommer hem & jag kan få visa upp det "riktiga" resultatet.

Bilden har jag själv hittat på nätet. Det som är så bra med just minkalender är att du själv kan välja vilken fram & baksida du vill ha, allt ifrån egentagna foton vilket gör den mer personlig men du kan också hitta en fin bild på nätet - minkalender har också så fina & härliga bilder som du kan välja bland.

Att designa sin egna kalender hos minkalender var verkligen supersmidigt & väldigt, väldigt enkelt vilket också gjorde det hela lite roligare. Jag personligen tycker inte alls att det är roligt när det krånglar eller när det kommer upp något jag inte förstår mig på - nej detta var riktigt bra!

& baksidan ser självfallet ut som framsidan men du måste inte ha fram & baksida likadana. Det härliga med minkalender är att du kan ha framsidan i en färg / bild & sen baksidan i en annan. Till exempel, vill du ha en personlig bild på framsidan & känner att det räcker - då kan du ha rosa eller någon annan härlig färg / bild på baksidan.

Minkalender är i A5 format 148x210 & du kan max ha 160 sidor. Framsidan & baksidan är i PP - plast. Kalendern innehåller gummiband, plastficka & en plastlinjal. Fram & bak i kalendern finns det årsöversikt, innevarande & nästkommande år längst fram & två år därefter längst bak i kalendern eller anteckningsboken.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
,
Så roligt samarbete! Så fina! Stor kram! ❤️nouw.com/missjohansson
Emmaakarlegrund
,
verkligen! Älskar att jag får designa själv & helt fritt 😃 kram <3 nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229