HAPPY NEW YEAR

Hej och välkommen 2021!

2020 var verkligen ett omtumlande år för oss alla, det känns så skönt att det året är över och att vaccinationen är i gång. Längtar efter ett vanligt liv igen och att kunna hitta på saker. Håller alla tummarna att det snart blir så.

Hur hade ni det på nyår då? Vi hade en väldigt lugn och mysig nyårsafton hos mina föräldrar, på landet i lugnet. Åt såå god mat, hade mjuka men fina kläder. Vi lämnade fint 23 eftersom katterna var ute så vi skålade in tolvslaget hemma.

Mitt mål med 2021 är att spendera ännu mera tid ute, att bli bättre på att lägga ifrån mig telefonen, att unna mig mer tid att träna, läsa mer, bada mer, ha picknick vid havet. Njuta av det jag älskar mest. Inga MÅSTEN utan göra mer av det som gör min själ lycklig. Var har ni för drömmar/mål i år?

Jag önskar dig ett fantastiskt 2021. Jag hoppas du får uppleva kärlek, hälsa, inspiration och framgång. Jag hoppas du får skratta härligt och göra dig själv stolt. Jag hoppas att någon av dina drömmar går i uppfyllelse. Så nu gör vi 2021 till ett magiskt år tillsammans. Visst?

Massa kärlek, E

Gillar

Kommentarer