EN VECKAS PAUS

Det har varit ganska mycket den senaste tiden vilket ni kanske också märkt & när det blir för mycket av det "goda" som vi brukar säga kommer det också oftast ikapp en - det är inte alltid bra att köra på för mycket & ibland kan det vara bra att lyssna på sina egna råd som en själv brukar ge till andra men jag tror också att vi alla kan hålla med om att det är långt ifrån enkelt. Det är så lätt att säga till andra, det är ju rätt lätt att säga till sig själv också egentligen men det är svårare att låta bli.

Ja, jag pratar SÅKLART om min träning - är någon förvånad? Tror inte det va, haha! Jag kör på ganska hårt när jag tränar mest också för att jag vet att det inte är bra med stillasittande, jag tycker att promenader är det tråkigaste som finns & jag älskar att få upp pulsen & känna "ruset" i kroppen - jag är kanske lite beroende men det finns inte mycket som någonsin skulle kunna få mig sluta träna för det är något jag brinner för & som jag älskar att göra.

All löpning / intervaller har lett till att jag fått väldigt ont i lårmusklerna vilket jag aldrig tidigare varit med om. Jag har inte tränat ben sedan förra veckan ändå kunde jag knappt gå igår, nej det var inte träningsvärk. Jag tror det är en överansträngning i lårmuskeln så nu tar jag en veckas paus - hur utmanande det än kommer bli så behöver min kropp det får helt enkelt låtsas att jag är sjuk & har ont i halsen under tiden eller något...

Jag som hade planer på ett inlägg kring hur jag tränar under semestern, tyvärr "sket" det sig lite nu då eftersom jag inte ens kommer ta med mig träningskläderna - eller ja, vi får se. Kanske tar jag med dem ändå då det finns en tennisbana där & eftersom det ska bli VARMT hade det ändå varit bra att ta med träningskläder.. Ja, nej men vi får se da (he,he,he,he)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229