Färgen i te.x björnbär aubergine & rödlök beror på antioxidanter i form av olika antocyaniner som berikar med kulörer som växlar från rubinrött till djupt midnattsblått till helt blåsvart. Forskning visar att de som intar mest blålila antioxidanter har minst risk för konisk inflammation, vilket sägs vara orsaken till allt från diabetes & demens till cancer.

BRA LILA VAL

- Blåsvarta bär innehåller stora mängder E - vitamin & C - vitamin, samtidigt som innehållet av antocyaniner & andra antioxidanter är mycket hög.

- Blå druvor innehåller massor av antioxidanter & dessutom ämnet resveratol som har en rad gynnsamma effekter mot åldrande & för hjärtat.

- Plommon. De saftiga stenfrukterna är förutom antioxidanter också rika på fiber, folsyra & hjärtvänligt kalium.

Gillar

Kommentarer

SkiTeamandersson
,
Intressant! Nu känns det ju inte helt fel att äta björnbär i gröten några gånger i veckan 😊nouw.com/skiteamandersson
Emmaakarlegrund
,
verkligen 😊 sådant vi kanske i vanliga fall inte tänker på 😊 nej, ät på 😉 kram <3nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229