DAGENS

Tanke: Idag tänker jag på alla de som inte har någon familj. Som inte har tak över huvudet eller mat på bordet. Om vi tänker efter så är vi så himla bortskämda här i Sverige. Vi har verkligen allt vi behöver & MYCKET till - & har du inte det så finns det hjälp att få. Dagens tanke går till dem som inte har det lika bra som vi.

Minne: Spolar tillbaka tiden till midsommar 2017. Vi köpte huset i Maj 2017 & direkt började de riva i det. Vi hade inga speciella planer för midsommar utan E & hans pappa var här i huset & grejade. E's mamma bjöd på mat som vi åt på vår framtida altan. Där satt vi mitt i allt kaos under ett plast tak & rätt som det var kom också regnskurarna, haha! Men mysigt hade vi.

Humör: Jag kan erkänna att jag under den senaste tiden känt mig väldigt nedstämd & jag tror väldigt mycket att det är på grund av vädret - det här gråa. Eller kanske är det på grund av att jag är stressad? - eller båda delar? Jag vet inte. Den där klumpen i magen kommer lite då & då & jag kan inte riktigt sätta fingret på varför den är där. Är dock glad i det stora hela så jag hoppas att det blir bättre snart!

Funderingar: Jag & vi har väl ganska mycket funderingar kring badrummet just nu & vilket klinker vi ska välja. Vi är väldigt oense när vi pratar om det så därför tror jag det blir enklare när vi åker dit & tittar. Vi är hur som helst överens om att ha stora plattor på väggarna & sen lite mindre på golvet eftersom det är enklast att lägga också.

Måste: Jag brukar inte sätta några måsten utan brukar omformulera det till att "jag vill" eller "jag behöver" eftersom jag tycker det blir enklare att utföra sakerna då. Men jag brukar ha som ett "måste" att jag behöver vara ute i dagsljuset minst 1 timme / dag. Spelar ingen roll vad jag gör så länge jag går ut, mår så mycket bättre av det oavsett väder.

Craving: Ingenting just nu. Haft väldigt dålig matlust nu de senaste dagarna & haft extremt svårt att få i mig mat. Jag äter men har inget sug efter mat & det kommer i perioder..

Ikväll: Jag behöver göra lite yoga & sen blir det soffmys framför Sveriges Mästerkock med lite frukt.

Kläder: Jag har bekväma kläder på mig, tycker det är så viktigt att kunna slappna av i det jag har på mig. Men svarta träningstights & sen den gråa stickade tröjan från ett tidigare inlägg idag.

Önskan: Jag vill verkligen fixa naglarna igen, saknar det så mycket - att ha fina naglar & det är så tråkigt att jag inte kan prioritera det just nu.

"Wantie": Idag vill ha så mycket men framförallt ett färdigt hem! Längtar så tills vi verkligen kan göra om det så som vi vill ha det & få det lite mer ombonat.

Favorit: Såhär i vintertider är det värsta jag vet att vara blek, tycker verkligen att det är jobbigt. Men sen hittade jag denna från ACO på Apoteket & nu kan jag inte vara utan den. Den finns liksom till för dagar då jag inte okar slänga på solpuder - en räddare i nöden.

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Kan relatera till att humöret påverkas en hel del av det gråa.. Men snart så är våren här! Håll ut <3
nouw.com/cassandraharaldsson
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så jobbigt 😩 ja, håller ut!! 💛 kram
nouw.com/emmaakarlegrund
Wifeey
Wifeey,
Tycker de e så viktigt att man tänker precis som så du, att alla inte har ett hem, mat på bordet osv
Så många som tar livet o allt de äger för givet vilket man aldrig ska göra
Så gott med jordgubbar 😃
Vädret påverkar mig med så otroligt mycket så de e du inte ensam om
wifeey.se
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Precis, det är så lätt att ta allt för givet men så viktigt att tänka att inte alla har det så bra ❤️ Så tradigt att det aldrig kan vara sol 😩 hoppas du får en fin dag!! 😘 kram
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229