Denna servisen är ett arv från E’s morföräldrar. Jag älskar den verkligen eftersom den har så mycket som jag gillar.

1. Den har guldiga detaljer. 2. Den har lite blommor. 3. Den är vit 4. Den är också lite rosa.

Dock är den inte till för ”vanligt” kaffe utan till cappuccino vilket vi förhoppningsvis skaffar i framtiden så vi kan använda denna fina servis. Älskar den!

Gillar

Kommentarer

God kväll hörrni. Nej fy vilken trött dag jag haft idag. Jag var väldigt pigg i förmiddags & så taggad på träning.

Körde ett nytt pass med en annan teknik för intervaller än vad jag vanligtvis brukar köra & fy fasen vad jobbiga de är, höll på att spy två gånger & fick lägga mig ner på marken så folk undrade säkert om jag var okej, haha.

Såhär ont i kroppen som jag haft efter passet samt så trött som jag varit idag har jag inte känt sedan jag sprang 5 km & det har jag inte gjort sedan i Januari / Februari. Jag är fortfarande extremt trött men jag vet att jag kommer sova så sjukt gott inatt samt att jag kommer vara piggare imorgon - jag vet ju samtidigt att det är väldigt bra för kroppen & att jag är ganska otränad då löpningen inte gått så bra den senaste tiden. Jag har liksom tyckt att jag har relativt bra kondition men efter detta så vet jag inte längre alltså, haha.

Heeeela dagen har jag bara legat på soffan, pulat lite med tvätt osv men mer än så har jag inte orkat med - jag hoppas att jag får upp energin imorgon efter dagens pass - skulle ju tränat rumpa också ikväll men jag får se om jag orkar det eller om jag tar det imorgon istället.

Jag hoppas att ni haft en superfin dag underbaringar & att allt är superbra med er! Puss.

Gillar

Kommentarer