Imorgon den 18 Juni kommer det vara ganska tyst här inne på bloggen. Det är verkligen inte ofta som det ekar tomt här inne eftersom detta verkligen är något jag älskar att hålla på med samt att jag nästan aldrig har bloggtorka heller, konstigt nog - det finns så otroligt mycket jag vill dela med er & jag får alltid så sjukt fin respons vilket bara gör allting lite sådär extra roligt.

Men imorgon kommer det att vara ganska tomt här inne. Det är möjligt att jag hinner skriva "God morgon" till er men sen redan 8.15 kommer där en bil för att plocka upp mig. Sen far jag ner till Skåne tillsammans med mamma, pappa & småsyskonen för en heldag tillsammans på Tosselilla.

Jag ser verkligen fram emot det & jag känner redan nu på mig att det kommer bli en riktigt härlig dag. De lovar bra väder samt att jag har väldigt roligt ihop med mina syskon, nej - jag är verkligen så spänd inför morgondagen.

Bloggen kommer stå tom på dagen men så fort jag är hemma igen kommer uppdateringen bli som vanligt igen. Instastory ska jag försöka uppdatera så mycket jag kan under dagen så om du inte redan följer mig där, gör det under namnet @emmaakarlegrund.

Love, E

Gillar

Kommentarer

Daniellav
,
Hoppas ni får en underbar helg och att dIna förväntningar uppfylls!! Kramisnouw.com/daniellav
Emmaakarlegrund
,
Det samma fina fina du!! ❣️ Stor kram nouw.com/emmaakarlegrund
jessiFri85
,
Njut av morgon dagen 😘 Hoppas att din värk är låg på skalan så du kan njuta ❤️ 😃nouw.com/jessifri85
Emmaakarlegrund
,
Men tack snälla fina för dina ord 🥰 blir så otroligt glad ska du veta 🥰 hoppas du får en underbar dag imorgon 🌸 kram! nouw.com/emmaakarlegrund
jessiFri85
,
Vad glad jag blir att du blir glad av mig 😃🥰
Det hoppas jag med att jag får en bra dag i morgon 🌹🌸
nouw.com/jessifri85
IP: 82.99.3.229