Har säkert skrivit flera av dessa saker förr så för er läsare som hängt med ett tag - detta kanske inte blir "super ny info" för er! Men till er som är lite nya här på bloggen kanske det kan vara roligt att läsa & att få lära känna mig lite bättre.

1. Något av det värsta jag vet är att duscha med dörren öppen, det spelar liksom ingen roll om jag är hemma själv eller inte, duschar alltid med stängd dörr endast för att jag vill att det ska vara riktigt varmt i badrummet när jag duschat färdigt. Jag avskyr att frysa.

2.Jag har tre stora ärr på kroppen. Ett på insidan av vänster fot, vid fotknölen där de opererade mig som liten. Jag har ett ärr på min vänstra arm i armvecket där de satte in dropp. Jag har också ett ärr på mitt högra nyckelben - det är liksom som fyra prickar & mellan dessa har jag haft en slang in där de gav mig medicin som liten.

3. Jag har en sjukdom som förkortas CRMO - Kronisk Skelettinflammation på svenska.

4. Jag har alltid haft jättekort hår, axel längd. Fråga mig inte varför. Alltid velat ha långt / längre men av någon anledning har jag alltid klippt av det. Det är både snyggt, fräscht & så lätt skött med kort hår. Nu har jag lite längre hår & jag trivs så bra i det dock är det extremt jobbigt att sköta det så vi får se hur länge jag står ut, haha.

5. Jag är en person som vill att allt ska matcha. Har jag inga rena kläder som matchar får jag panik & detta är även om jag bara ska gå runt hemma. Det gäller inte bara i kläder utan också i inredning, porslin hushållsgrejer osv - är det någon som är lika dan?

6. Något jag är lite "mallig" för är att jag haft mitt körkort i 8 år i augusti. Jag har aldrig fått parkeringsböter, aldrig blivit stoppad för kontroll eller att jag ska blåsa. Jag har heller aldrig blivit tagen för fortkörningsböter trots att jag varit ung & dum.

7. Jag plattar nästan aldrig håret eftersom jag har ganska rakt i mig själv. Däremot tycker jag att det är riktigt fint med "beach waves" så det har jag ibland när jag ska iväg, är lite lat när det kommer till håret.

8. Jag har extremt lätt för att bli brun, tackar pappa & hans gener för att jag fick det anlaget. Blir inte superblek på sommaren utan har en alltid en ganska fin "basfärg".

9. Jag har extremt svårt för bär, de ända bär jag gillar i princip är smultron & jordgubbar. Blåbär, hallon & de andra bären som finns är jag inte så förtjust i - kan äta någon enstaka.

10. Jag väger mig aldrig. Vi har en våg som har fungerat men den fungerar inte längre. Hittade en våg på sjukhuset när vi var inne med E & hans öga så då blev jag lite nyfiken. Jag har alltid så länge jag kan minnas vägt samma & helt plötsligt visade vågen 2 siffror upp & jag vet inte varför men det kändes så extremt konstigt. Kan inte förklara känslan men det gav mig på riktigt ångest. Men utan att spekulera & börja må dåligt så tänkte jag att det var muskelmassa jag gått upp i & sedan dess har jag inte tänkt på det mer utan jag tittar mig i spegeln & känner mig nöjd, tränar & äter som vanligt & försöker njuta av allt goda med måtta här i livet - lite av allt så mår vi som bäst!

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
,
❤️💕❤️nouw.com/jessifri85
Emmaakarlegrund
,
❣️❣️❣️nouw.com/emmaakarlegrund
jessiFri85
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229