Men hallå, nytt år men samma gamla jag. Dålig på att blogga, tiden rinner i väg och annat kommer i vägen. Men ikväll fick jag för mig att skriva ett litet inlägg, Har inte hänt något större egentligen, mer än att jag lagt drömmen om att hyra hus på hyllan och letar numera lägenhet. Mest för att det känns fel att bo hemma, även om mamma skulle få bestämma så skulle jag bo hemma tills jag är 30! skämtosido.. Nej men livet rullar på, var sjuk för några veckor sen men inget annat spännande. Jag längtar till sommaren nu, har som vanligt höga förhoppningar på sommaren, senaste 3-4 åren har vart så pricken över i:et, Alltid haft roligt, goa vänner och hunnit med arbete, ibland undrar jag hur jag hann och hur jag orkade! Det har alltid vart fullt ös under sommaren, jobba,festa,hänga, roadtrips, bilträffar allt där till! åh vad jag saknar... Jag och mina fina vänner har så många planer, så hoppas det blir av. Där fick jag slut på vad jag skulle skriva. Men vi får väl se när vi hörs nästa gång.. Ha det bäst! Puss/em

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Har verkligen lagt bloggen på hyllan, funderat många gånger om man skulle ta och börja igen, så nu sitter jag här eller snarare ligger i min säng.. Men det är ju ändå söndag så varför skynda upp, har inget att skynda till. Sista jag skrev var ett inlägg var i januari. Det är ett tag sen med andra ord, nästan hela 2016 har försvunnit, men mycket har hunnits med och ändrat hela mitt liv. Jag är i allra största grad aldrig ute och dricker, jag har umgås inte med många alls.. Man kan nästa säga att jag gått under jorden, men vad gör det när man inte är saknad precis heller. Jag jobbar lite då och då försöker få ihop en ekonomi som jag vet att jag kan klara mig på när jag flyttar, börjat kollat på lägenhet och dessutom är studenten redan ett minne blått. Helt okej dag var det. Jag har jobbat på hemvården i Mellerud sedan Januari och trivs bra. En väldigt kortfattad text om de senaste månaderna egentlige, när jag ser tillbaka på det så känner jag idag att något gick snett i mitt sociala liv, men ensam som starkast, jo juste jag har tatuerat mig också, Har snart haft den i en månad. Trodde aldrig jag skulle våga, men när man får en knuff och möter sin rädsla och inte kan backa ur så går det. " those who fly alone are the ones with the strongest wings" Det passar mig ju otroligt bra när man tänker efter. Men det var väl egentligen allt jag hade att säga. Så får vi väl se när jag känner för att skriva igen.


Likes

Comments

​Ja igår lyckades jag med den briljanta saken att halka på en isfläck mitt på vägen. Som tur kom de ingen. Som tur vad gick det relativt bra. Jag har blåmärke på hela höger lår och knä samt en dämpande smärta i höger arm. Men det går bra. Jag lever. 


Idag ska jag har vart i skolan trots att jag är ledigt fredagar. Vi skulle skriva klart manuset. Ha som vanligt trycker jag i fel larm så de inte går på. Vaknar 09:38 och slängde på mig kläderna, Sedan ut och starta bilen, skrapa rutorna.. Sen iväg.. Ja juste det skulle ligga ett kadaver på vägen och jag hälsade på diket nästan, men med 30 minuters försening så gick det nog bra ändå. 


När jag kom hem så dammsög jag hela huset, bäddade rent och plockade iordning på rummet. Så nu är det städat och fint här. Så mysigt. Ska in till Mellerud senare tror jag. 

Hoppas ni haft en lite bättre dag än mig / em 

( I-landsproblem är de största problemen tydligen) 

Likes

Comments

​Nytt år och det har börjat bra! 

Jag firade in året med härliga människor och åt gott. Lovet har gått riktigt fort och jag börjar skolan imorgon. Lite skolångest har man väl.. Men det är ju knappt 6Månader kvar sen ska jag inte gå i skolan på ett år. Dessutom är jag en av dom som kommer ta studenten men gott samvete, Jag har nämligen fått jobb. Tim anställning på hemvården. Det känns riktigt skönt. Gäller bara att få ordning på allt nu innan. Med utbildningar och papper. 

Så alla mina mål är uppnådda. 

* Ta körkort 

* köpa bil

* skaffa jobb 

Klart. 


Och nu då? jaa nya mål ska jag allt komma på och sträva på.


/ em

Likes

Comments

Hej där! Söndag, vart tar helgerna vägen? Men vad har jag gjort senaste helgen då?  I fredags så åkte jag på fest hos en kompis till Johannas kille, Vi har på förfest hos Johanna och Joacim först. Det var trevligt. Blev kanske lite för full men ibland kan det sluta så. Lördag var jag chaufför i någon timme sen åkte jag och Caroline till Uddevalla för att hämta Elin, sen vidare till Trollhättan. Helt okej kväll. 

Idag har jag städat hela dagen, rensat kläder, skurat golv, dammsugit ja ni vet det vanliga som ingår i städning. Hade precis lagt på mattorna när mamma och pappa kom hem, då blev de luciafika. Möblerat om på rummet nu och ska göra det sista innan jag myser ner mig framför tv. 

Hoppas ni haft en bra kväll. Kram/ em

Likes

Comments

​Hej, jag har ju inte bloggat något på nästan en månad. MYCKET har hänt. 

Jag har fyllt 18, tagit körkort, köpt bil, sålt traktorn, sökt jobb. Lätt kortfattat vad jag gjort under den senaste månaden. Det lustiga är att jag fyllde 18 på lördag, tog körkort på tisdagen, köpte bil på torsdagen. Allt på en vecka det är inte dåligt. Nu är det bara ett jobb som fattas. Ska på möte i januari. Allt känns så himla bra nu, julklapparna är klara och julen närmar sig med storm steg! Jag har inte riktigt hängt med, men skam den som ger sig känner jag! har kämpat som en dåre. Jag har verkligen uppnått målen jag har satt upp inför 2015 och året har varit fantastiskt. Nu är det bara studenten som väntar. Vad ska man göra efter? Helt lost när det gäller den tanken, jag ville flytta härifrån och läsa vidare men känns så långt ifrån just nu. 

I helgen var jag chaufför på fredagen, lördagen var på fest hos Erik sen åkte hela gänget till Båberg och ja det var riktigt trevligt, längesedan jag hade så roligt. Träffa gamla vänner som nya vänner! Helt jävla underbart trots att det var storm och regnet öste ner.  Jag drack lite lätt och lagom, var väl hemma runt halv 3 eller något. Igår blev det inte många knop. Vakna 7 gick ut med hunden gav han mat och gick och la mig, vaknade vid 13 och klädde på mig och åkte och köpte pizza till mig och mamma, sen gjorde jag inget mer. 

Skolan var helt ok idag. Ska sjunga imorgon riktigt nervös!! / em

Likes

Comments

​Oj var ett tag sen vi hördes av. Nu är det bara 3dagar kvar tills även jag är 18år. Sitter just nu på trafikskolan och inväntar min körlektion som är klockan 07:30. Gick upp halv 5 av nöjet att komma hit. På tåget träffade jag på en gammal vän som jag tog sällskap med. Fram tills han gick av tåget i Åmål. Så idag går dagen åt att vara i Säffle. Ska försöka hinna med att plugga och kör lite bil så klart. I morgon är det tillbaka till skolan och övermorgon blir det troligtvis tillbaka till Säffle. Sen smäller det. Ska ta krogen oskulden! Hoppas på en grym helg, men underbara vänner. 


Vad har ni missat då? Lovet jag aldrig fick utan spenderade två veckor i Säffle. Jag har pluggat teori som aldrig förr. Jag har festat och vart med vänner. Mer eller mindre är det nog inte.  Ni har nog inte missat så mycket egentligen. 

Uppdaterar er senare. Puss heeej.


Likes

Comments

​Men hallå där. Sist jag skrev var i Tisdags. Idag är det söndag, har genom lidit 4/6 dagar utan mina föräldrar, har gått relativt bra eller det har gått sjukt bra, lugn helg också för den delen. Torsdags fick jag lite besök på kvällen, Fredagen var de dock lite segt att gå upp, då personen från föregående dag åkte hem vid halv 1 / 2 hade inte riktigt koll på tiden där, men jag gick upp när jag skulle vart i Mellerud för att gå till banken och fika med Julia. Men banken var inte så fruktansvärt viktig då de räcker att jag går dit 16/11 som senast. Alltså Måndagen efter jag fyllt år. Men jag åkte istället till Mellerud på eftermiddagen och träffade Julia. Vi åt ute och sedan satt vi och fick inspo kick och fick massa idéer till vårshowen. Sen tackade jag för mig och åkte hem till min ensamma hund. Igår så fick jag iväg och hämta Elin i Vänersborg. Vi åkte hem till mig och sen åkte vi till Mellerud. Idag har jag inte gjort många drag. 

Men vissa vuxensaker jag hunnit med under helgen. 

♠ Handlat mat 

♥ Städat huset 

♣ Klipp min hunds klor 

♦ Ren bäddat sängarna 

Visst det är inga stora grejer. Men ändå, dessutom känns det lite vuxen att bo själv. Även om dom kommer hem på tisdag. Klagar inte på det heller, seriöst bor man på en gård såhär stor som min, då känns det rätt jävla ensamt sen. Sen är vi rätt högljudda i min familj. Vi har en tendens att gilla att skrika på varandra, om vi så är arga eller glada. Så ett så här tyst hus. Inget jag rekommenderar.  


Kommande vecka är väldigt fullspäckat 

I morgon ska vi ha mössprovning 

tisdag ska vi på konsthistorian åka till (Vitlycke? ) vet inte om de heter så eller hur de stavas. Vi ska kolla på hällristningar och sådana saker. 

Onsdag ska vi ha möte med Studentkommittén 

Torsdag Ska jag och Julia gå på VIP- kväll de ni! haha

Sen äntligen fredag med ledighet. 

Nu ska jag sova. Godnatt / Em

Likes

Comments

​Halv 9 imorse gick ett meddelande ut i högtalarna att alla gymnasieelver skulle gå till Rådahallen där de väntade en överraskning. Bittra miner blev de när de regnade ute. Sen kaoset som uppstod i samband med att över 100 elever skulle ta sig in igenom ingången. Sen på plats fick vi reda på 10 olika lag som vi blivit indelade i. Jaha ja vi går och sätter oss på läktaren tillsammans med övriga lagmedlemmar. Lag 8 hamnade jag i, Tillsammans med typ 2 personer som jag kände att jag kunde prata med och känna mig något trygg med. Ja sen var de igång. 5 kampen som bestod av, Spikstafett? Vi stod 5 lag åt gången, hade en stafettpinne och skulle springa fram till en vedkub som de satt 4-5 spikar i. Slå en gång och tillbaka. Vårt lag förlorade stort i den grenen men återhämtade oss igen när de var dags att bilda en stupränna och forsla en pingisboll igenom, fram och tillbaka. Sen tog vi hem segern när grabbarna körde "skidor". Ordlek stod på tur alla i gruppen skulle vara med. 10 ord fick vi ihop. bilkörningen som bestod av att två elever skulle styra en lärare som körde radiostyrd bil igenom att säga bak,fram,vänster,höger. 2.20 klara dom de på. Sen var de dags för dragkampen där vi ägde ut var ända liten kotte. Seriöst vi tog oss till finalen,vann finalen och sen vann vi hela jävla skiten. 

Sen skulle vi haft vanliga lektioner men ge fan på att vi kollade på en väldigt underhållande orkester istället. 

ja så såg min dag ut. Nu har jag precis avslutat ett samtal och inväntar nästa lilla samtal. Kollar på Ph och äter popcorn och gurka. 

Love from me / em

Likes

Comments

Vad skulle man göra utan den personen som lyfter upp en när man bara inte orkar längre? Vad skulle man göra på dagar/ helgen om man inte kunde tillbringa den med någon nära? Vem skulle man ringa bara för att snacka skit om tjejen som stod i samma busskur som dig förut? ja vem som skulle jag gjort de till om jag inte haft min underbara vän. Som jag kanske har en väldigt speciell relation till. Hatar varandra lika mycket som vi älskar varandra. Hon är smart, godhjärtad, snäll, kaxig, bitchig. Pratar ju så klart om Julia. Hon är helt fantastik människa. Vi har våra duster men vem fan har inte de? Hon är verkligen en person som får mig att må bra. Vi kanske har haft ett antal gräl, tjafs, 3dje världskrig... Men dubbelt så många bra och roliga stunder. Alltså den tjejen är stark och mogen. Framgångsrik kommer hon bli. Haha smörar lagom men jag tycker om henne. Finare vän får man leta efter. Ångrar inte en sekund som jag genomlidit med henne. Haha underbara minnen har vi och underbara minnen kommer vi skapa. En sån brud släpper man inte taget om. / em


Likes

Comments