Andra dagen i Stockholm idag, wihoo!! Idag gjorde vi många grejer. Några roliga, några inte så mycket.

Vi vaknade ungefär kvart i 8 av en ambulans utanför vandrarhemmet som vi bor på, som tur var hade vi ställt på timern på 07:50 så där sparade vi fem minuter. Sedan gjorde vi oss i ordning och gick direkt ner till restaurangen nedanför och åt frukost. Blev jättebesviken av frukosten då det bara fanns en fling-sort att välja på, och bara i mellan filmjölk eller mjölk. Man fick också bara ta en smörgås och eftersom det var det ända jag kunde äta åt jag 3, ooopps!!

Efter maten gick vi ungefär i 12 minuter bort mot Sveagatan till något ställe som hette "laserfortet" som var typ som fångarna på fortet då man letade efter knappar istället för nycklar och koder för att vinna banor, det fanns ungefär 27 banor men mitt lag gjorde bara 8 (haha vi sög) Det jag kan säga om det var att det var skitkul och att jag blev besviken för att vi var där så kort stund!!!!

Laserfortet var kul och efter gick vi ner till Jensen's bøfhus för att äta lunch, här kommer en lång recension om det!!!!

För att börja vill jag säga att servitören var så himla oförskämd och otrevlig som den kan vara, nu är jag 13 och ni som läser detta kanske tycker jag överdriver, men t.o.m jag såg hur oförglömlig denna lunch var.

Som ni vet hur en servitör alltid börjar med att ta drick-beställningen. Denna servitören bestämde nästan vad vi skulle dricka då det knappt fanns några val. Knappt några icke kolsyrade drycker fanns förutom vanligt vatten. Han frågade inte ens såhär snällt om man vill ha någon dricka han tog bara sin frihet och frågade " ni kan välja på pepsi, zingo...." även om alla fattar att man vill ha något att dricka till sin mat så kan man väl få lite inlevelse i det hela och vara lite trevligare. Han var också väldigt rörig och om man ville ändra dricka tog han fram båda man frågade om!! Man bara "är du dum i hela huvudet"

Sen också när vi fick våra drickor var han väldigt otrevlig då han kom fram till oss med två glas vatten och frågade vem som skulle ha det, ingen av oss vid vårt bord hade beställt något vatten och min kompis svarade " Vi beställde Cola"
Och hans svar var att dom inte hade någon Cola utan bara pepsi Max.


Även lite mer om maten. Maten tyckte jag var helt okej. Skulle haft lite mindre segt kött men jag kan ju inte tala för alla. Även om man inte beställer salladsbuffé till kommer man inte få några grönsaker, dåligt, Som ni ser på bilden.

Efter det dåliga Jensen's gick vi till tunnelbanestationen för att åka till Naturhistoriska museet. Där var det skittråkigt men vi fick iaf kolla på en film som var dubbad av Clara Henry. Mer tänker jag inte säga!

Vi gick tillbaka till tunnelbanan och drog oss iväg till gamla stan för att äta (känns som vi åt hela tiden när jag skriver detta) vi åt på en Italiensk resturang där vi åt pizza! Helt okej service och jättetrevlig personal!

Dagen gick mot ett slut och på även hem gick vi i genom gamla stan till slottet och rikstads huset, vi köpte även glass på vägen till vandrarhemmet.

Dagen är slut och just nu ligger jag underst i våningsängen och funderar på vad som händer nästa dag, men det skriver jag mer om i morgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments