Jag vet att jag aldrig uppdaterar här eller någon annanstans men till mitt försvar är jag väldigt glömsk! Och det är nog den största anledningen. Sen är jag också väldigt lat och har inte "orkat" men här kommer ett inlägg!

Just nu sitter jag, några föräldrar och hela min klass på tåget påväg till Stockholm. Vi ska på klassresa i 3 dagar. Vi har fått in jättemycket pengar, inte för att skryta, så att vi kan göra massa roliga grejer. Även om jag personligen inte tycker det verkar jättekul. Men man vet aldrig.

Idag ska vi t.ex. till gröna Lund och ikväll ska vi äta middag på stan. Och det var ju guldtuben igår så det är säkert en massa kändisar i Stockholm denna helg, så vi ska på kändisjakt!!

I morgon ska vi gå på något museum, som verkar jättekul..... or not!! Men man vet aldrig som sagt!

Och så åker vi hem igen på tisdagen mitt på dagen och jag har ingen aning vad vi ska göra då. Och på onsdag är det sista dagen i skolan och sen på kvällen har vi SKOLAVSLUTNING!!! (Iaf min skola)

Som jag skrev så sitter vi just nu på tåget. Jag sitter här och skriver, lyssnar på Adele, äter kina-puffar och dricker favoriten apelsin mer.

Nu ska jag fortsätta med mina puffar och Adele så ska jag försöka lägga ut mer inlägg här!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments