Vardag

Hej! Det är verkligen så skönt att ha lov. I helgen var jag ju på läger men var sjuk tyvärr. Kunde iallafall jogga runt på stafetten i måndags där mitt lag kom trea. Gjorde inget speciellt i tisdags förutom att vi skulle hämta våran kanin. Vi skulle hämta en men kom hem med två. Haha. Vi ska alltså testa att ha kaninen på bilden på foder ett tag. Han är iallafall världens goaste kille. Vi testar med honom eftersom att våran egna kanin blev så ensam när min kanin dog:(. Han har inget namn så kom gärna med namnförslag. Idag har jag mest varit hemma förutom att jag var på ridningen. Ha det bra!
// Emma

Likes

Comments

Vardag

Hej! Jag är fortfarande i Sälen men ska hem om någon timme. Så typiskt men jag har varit förkyld och sjuk alla dagar, så det blev inga skidor för mig :( Idag är det bättre med förkylningen och hoppas att det blir bra snarast! De första dagarna var jag med min kusin Billy som är 1 och ett halvt år och det var kul att få träffa honom efter ett tag. Jag skulle egentligen ta bussen hem på söndagen för att inte missa min gymnastikträning men jag var för sjuk. Istället tog jag bussen hem på måndagen och kunde som tur var vara med på träningen. Eftersom att mitt lag ska tävla i RM i helgen så kände jag att jag inte hade något val att stanna hemma på måndagen också. Jag åkte tillbaka till Sälen samma dag efter träningen och var framme ungefär vid 12 på natten. Jag somnade snabbt när jag gick och lade mig. Men såklart så vaknade jag upp på tisdagen med ont i halsen igen. Samma dag skulle vi bada och det var jättekul, vi var faktiskt ensamma där. På kvällen hade jag superont i halsen och jag hade nästan tappat rösten, jag tog en Ipren och gick och lade mig och sov. När jag vaknade upp idag så var det bättre i halsen men jag bestämde mig för att låta bli att prata så mycket idag. Nu hoppas jag att jag blir helt frisk tills träningen i morgon och RM i övermorgon. Hoppas ni har haft det jättebra under dessa dagar.//Agnes

Likes

Comments

Vardag

Hej! Glad Påsk eller vad man ska säga. Är sjuk så uppdateringen från min sida har inte varit så bra. Men det ska förhoppningsvis bli bättre. Just nu är jag på påskläger med klubben. Det är jättemysigt här och stugorna har wifi:). Tyvärr så är det en massa snö!? Haha. Men vad ska man förvänta sig i Sverige egentligen. Vi gick och köpte glass iaf. Ha en bra helg och glad påsk igen!

Likes

Comments