Kommer bara göra ett snabbt inlägg för idag har jag inte gjort något. På morgonen var jag jätte pigg sen på middagen när vi skulle till stallet så blev jag sämre och då följde jag inte med. Så jag har bara tagit det lugnt i dag eftersom jag inte är riktigt bra än men Felicia red ute i dag med båda hästarna och det gick jättebra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var jag faktist i stallet igen ifall jag inte mådde så jätte bra men mår bättre i dag. Så vi började med att longera Giovanna och hon var jätte pigg eftersom hon inte har fått så mycket hårdträning den senaste tiden. Så jag fick också testa och det var roligt men lite läskigt när hon bockade. Sedan hoppade jag upp och red lite men jag kunde inte rida så mycket eftersom jag har haft feber också så jag var inte så stark.

Sedan hoppade Felicia upp lite sen gick jag bara med henne och sen gjorde jag i ordning hon. Medans hon stod där så mockade jag och fixade med fodret. Felicia red Grace då. Och sen när jag vara klar med allt så släppte jag in Giovanna och sedan ringde jag mamma så kom hon för jag ville hem så fort som möjligt för jag kände mig lite snurrig och hungrig. Sedan nu när jag har kommit hem har jag bara legat i min säng och tagit det lugnt.

Likes

Comments

Idag mår jag mycket bättre vilket är jätte bra. Jag åkte ut till stallet klockan 2 och Maja följde även med vilket var jätte kul! Pappa mockade och jag och Maja fixade med maten. Asså jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag haha asså jag och Maja skrattade åt allting. Men vi gick lite med dom i ridhuset för att de regnade så mycket.

Sedan så borstade vi bara dom och gav dom mat sen åkte vi hem. Nu så ska pappa beställa mat för är faktist lite hungrig men i dag så har jag hostat jätte mycket.

Likes

Comments

Ush min påsk har inte varit rolig jag har legat i sängen hela dagen med feber. I mon måste jag till stallet endån för Felicia Matilda och Mamma ska åka till horse show. Så jag får fixa de själv med pappa.

Idag vet jag inte vad Felicia gjorde med hästarna men i mon ska jag bara gå med dom.

Likes

Comments

Igår kände jag på kvällen att jag mådde dåligt och sedan när jag vaknade så hostade jag.. Vill inte vara förkyld det är så tråkigt men jag kämpar på. Giovanna är också lite förkyl hon hostade 5 gånger på tävlingen i går. Men i dag åkte vi ut till stallet vid 12 typ. När vi kom fram var Maja där för dom skulle kolla på stallet för dom är sugna på att köpa en häst eller att låna en.

Skulle varit så kul om Maja fick en ponny för då skulle jag varit där varje dag och då skulle vi ridit tsm hela tiden. Idag skrittade jag bara på Giovanna eftersom hon hostade och för att hon tävlade. Är så sugen på att hoppa har inte gjort det på länge nu. Men det är så skönt med påsklov vill bara inte bli mer förkyld nu för det har jag inte tid med.

Vi 3 barn är själva i kväll för Mamma och Pappa skulle till släkten och fira någon men vi följde inte med för man sitter endån bara där och är ju sjuk så skulle inte orkat det.

Likes

Comments

Ja! Giovanna vann det är helt sjukt!
LC vann hon och i LB fick hon 4 fel för hon nuddade lite men om hon inte skulle rivit den så skulle hon vunnit i gen för hon hade så bra tid!

Jag kollade på equipe och så såg jag att hon låg 1a och vi satt och hållde tummarna jag och mina vänner! Så nu har jag påsklov så skönt! Jag red ju Grace i dag men jag skrittade bara barbacka. Imon ska jag också till stallet och då vet jag inte riktigt vad vi ska göra.

Längtar tills söndag för då ska jag och Maja var i stallet själva!

Likes

Comments

Igår så på kvällen typ vid 8 åkte vi till stallet och skulle fixa transporten för att den var inte så jätte ren och Felicia ska åka och tävla med Giovanna i morgon men det är på dagen och då är jag i skolan så jag kan inte följa med.

Vi får de hur det går för hon i morgon då! Men idag efter skolan ska jag till stallet och vi ska typ bara skritta med Giovanna för hon ska ju tävla i mon. Med Grace vet jag inte men jag tror att Felicia rider hon. Vi ska ta hand om Grace i mon också för Felicia hinner inte de.

Likes

Comments

Idag tänkte jag skriva ett lite längre inlägg om hur vi fick Grace och Giovanna. Jag tror att detta kan vara rätt så viktigt för vissa att veta för det är inte bara att få en häst liksom. Och jag tror att jag skrev lite hur vi fick dom i mitt första inlägg men det var ju rätt så länge sen.

Så det började med att Felicia har alltid sen hon var jätte liten gillat hästar och hon gick på ridskola i 4 år typ sedan ville hon ha en foderhäst för att känna på hur det är att ha en egen häst och då var jag jätte liten så jag lekte bara med kattungarna dom hade där haha. Men så hon typ bara skrittade på den.

Sedan så hittade pappa en annan ponny för den Felicia red på var rätt så gammal och hon ville hitta någon ny så då hittade pappa en så vi åkte till dom också och vi ville vara foder på dom eller vad det heter. Så Felicia körde väldigt mycket dressyren med den för den stannade hela tiden när man skulle hoppa. Men hon kämpade på med dressyren och hon var där typ varje dag och hon körde pay and ride tror jag deg heter när det är dressyr. Hon hoppade också lite och hon nollade en gång.

Felicia hade hon i 4-5 år vet inte riktigt och det var då jag blev intresserad av hästar och jag red henne också hon hette då Cessna och jag ramlade av 2 gånger på henne vilket låter som inget men jag red henne inte så ofta men så jag red på ridskola också på Susedalen det var verkligen jätte bra där men sen så ville vi vara på forf för att dom som var där var små och kunde typ inget så ja det var jätte bra på forf också så vi red där i 2-3 år typ. Och inan i slutade på ridskolan så hände det något som jag inte vill skriva ut här för det är väldigt komplicerat.

Men då red inte Felicia mer på Cessna och Felicia var jätte ledsen för det för hon hade ingen mer att ta hand om så inan detta hade vi barn tjatat om att få en egen häst för det var ju drömmen. Så pappa kände nu att vi måste köpa en häst åt Felicia för att hon vill verkligen hålla på med denna sporten och att hon hade ingen att rida på längre och vi ville inte låna någon häst längre.

Så en dag åkte vi till en som skulle hitta en ponny till oss och då berättade vi att detta var vår första ponny och att vi ville ha en D-ponny och lite sånt så då visade hon först en i stallet vilket var Grace och hon är då brun och vi tyckte hon var jätte söt också. Men Felicia gillade inte riktigt bruna hästar då hon gillade dom där gråa hästarna. Så då åkte vi lite längre bort och där var ett stall med en häst och Felicia blev förälskad i den för den var grå och ung. Men vi sa att vi får tänka på de.

Så vi åkte hem. Och i bilden pratade vi om det och då sa hon att hon ville nog ha den bruna. Så vi åkte dit någon dag efter och vi provred den och allt och Felicia tyckte den var jätte fin och bra. Hon skulle då hoppa med Grace för första gången och hon hoppade 80cm och hon tänkte shit hon kommer stanna men hon bara flög över och Felicia har alltid varit med om en höst som har stannat och hon hoppade alltid 50 cm så hon blev så glad.

Vi skulle snart åka på semester och det var någon som hade kollat på henne med så vi tänkte att vi måste lägga en handpeng det är att man paxar den. Så vi köpte henne sen och vi var jätte nöjda sedan åkte vi på semester och hon som vi köpte Grace av ringde och sa att dom som hade kollat på Grace ville köpa henne men då sa hon redan att det var några i dag som köpte hon så asså att köpa en häst måste man vara snabb och tänka igenom.

Vi var i det stallet ett tag sedan åkte vi till Forf en ridskola som vi hade hon där i. Det var jätte bra där sedan åkte vi till där vi är nu och det är så bra här så snälla folk och allt. Nu har vi haft Grace i 2 år och vi älskar henne!

Så till Giovanna jag kände att jag inte fick rida något för Felicia ville träna på Grace också och då fick inte jag så mycket tid till de. Så vi bestämmande oss 2 år sedan att köpa en ponny till mig och Matilda som Felicia skulle rida med för att det skulle bli bra. Föst kollade vi på en ponny som hette Tingeling jag blev då himla kär i henne vi tänkte också köpa henne men det blev inte så. Hon var för ung och hon var en blandad Connemara och vi ville ha en ren.

Så vi kollade lite mer och vi tog hjälp av hon vi köpte Grace av men hon hittade ingen eller dom skulle ta in några från Irland men vi hittade då Giovanna före dom kom för hon sa att vi fick kolla själva med. Det var mamma som hittade henne och först var Felicia lite skeptiskt till henne för hon hade fått föl men sedan ville hon kolla på hon så en dag åkte vi ner till Malmö och kollade på hon samma dag köpte vi hon. Vi kände att hon var så fin och bra och det var samma här att samma dag vi köpte hon var det en anan som ringde på henne och ville köpa hon men vi hade redan de eller vi la en handpeng först. Sedan någon vecka efter så köpte vi hon eller någon dag kom inte i håg riktigt men Felicia och pappa åkte ner till Malmö och hämtade hem henne och då var jag i skolan.

Nu har vi två fina ponnysar som vi är så nöjda med! Vi har haft Giovanna i 5 månader och vi har redan varit med i GP ponny men vi kom inte så långt för alla var så duktiga och att hon hade korsgalopp men den ska vi tråna bort.

Det blir ett jätte långt inlägg men jag ville bara dela med mig om detta. Inan vi fick häst hade vi tjatat skit mycket också så det är inte så att vi bara fick dom. Vi ses i mon!

Likes

Comments

Som ni vet var jag med Zelda i dag istället för att vara i stallet men jag var där istället på söndagen. Så denna dagen har vara så rolig vet inte varför men den har bara varit skit bra! Först var jag i skolan sedan åkte jag hem till Zelda och var där till 6 vi hade det skit kul och lyssnade på musik. Jag brukar inte vara så ofta med hon vet inte varför för när vi är så har vi det skit kul men jag hinner inte med riktigt också men vill jätte gärna vara med med Zelda!

Tack så jätte mycket för att ni kollar in min blogg jag blir jätte glad verkligen!
Nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som helvete sen ska jag träna spanska och Aa men asså är så himla sugen på att köra en pay and jump för asså den känslan när man är där är bara så rolig men vi ses i mon!

Likes

Comments