18/2 lite tankar angående framtidsjobb

Jag sitter i sängen en tisdagskväll med mitt gröna te till hands och har lite ljuvlig musik i bakgrunden. Jag fick en feeling av att skriva av mig lite!
Idag har jag haft några tankar angående framtiden och jobb. Vad jag vill arbeta med och alla de saker jag vill uppnå!

Eftersom jag håller på att starta ett företag inom e-handel så kanske det blir mitt framtida yrke, men det beror på om företaget slår igenom stort, vilket jag tror att det kommer göra! Jag har stora förhoppningar! 🤩
Jag kommer att starta detta företag tillsammans med min pappa. Han är egenföretagare så jag har väldigt tur med företagets grunder. Det är dyrt att starta en e-handelsbutik så därför är jag väldigt tacksam att jag inte är ensam i det här. 🤭
Går detta bra och som planerat så är mitt mål att bli chef över företaget!👩🏼‍💼 Hur coolt vore inte det!? 🤪

Under tiden som jag jobbar med företaget så kommer jag även ha ett arbete att gå till om dagarna. Just nu försöker jag leva livet så gott jag kan samtidigt som jag söker jobb för fullt. Med det sagt så försöker jag utnyttja den lediga tiden till att träna, jobba med företaget, umgås med familj & vänner, läsa och sjunga.
Jag har gått på flera anställningsintervjuer så jag hoppas på att få ett arbete så fort som möjligt! 😊
Om det inte går något vidare med företaget så har jag en plan B.
Jag har i flera år velat bli trafikskollärare. Det är pga. min gamla mc-lärare på Krekolas Trafikskola som jag fått upp intresset för trafikfrågor och hantering av fordon!
Jag vet vad jag behöver för att utbilda mig till det, men då måste jag vänta i några år till då jag måste haft B-körkort i minst 5 år!
Annars är jag också sjukt intresserad av att arbeta med psykologi t.ex. beteendevetare, psykolog eller kriminalvårdare. Då måste jag läsa upp matematik 2a på Komvux och ha de högskolepoäng som krävs för att komma in på de specifika programmen. Bara man vill så ordnar det sig!

Det var lite tankar inför mina framtidsyrken!
Jag hoppas ni har haft en bra dag och god kväll på er.

Jag kan även hänvisa er till körskolan jag gick på. Jag rekommenderar starkt att gå där. Mycket bra service och riktigt trevliga lärare! Jag har tagit alla mina körkort där och kommer fortsätta gå där tills jag skaffat behörighet till A!
Jag infogar en länk till deras hemsida om ni är nyfikna!
https://krekolas.se/Gillar