Hej på er igen.
Det var ett tag sen jag uppdatera här nu men det har varit så mycket och jag har helt enkelt inte hunnit:/
Men nu har jag tid och tänkte skriva ett kort inlägg.
Ja nu har 365 dagar rusat förbi och nytt år börjar imorgon, om jag skulle haft en nyårskyss skulle dem här dagen varit helt galet bra! Men det blir en Middag med tjejerna och det kommer bli jätte kul i vilket fall. Får ta o pussa på pållen min istället då haha.
Hoppas ni kommer få en grym dag så hörs vi snart kram!
💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er igen!

Ja nu är julen förbi, vart ganska nöjd över mina julklappar även fast jag egentligen inte skulle få några (skulle bara få pengar) men mamma kunde nog inte stå emot. Jag tycker det är mycket bättre att få pengar istället för då kan man välja själv vad man vill köpa, vad tycker ni?
Om vi tänker framåt nudå, snart är det 31 december vilket betyder nytt år, nya chanser.
Det är egentligen bara en ny dag men eftersom jag börjar en ny skola så blir det extra kul! Kan inte bärja mig till gymnasiet ska bli såå himla Najs. Vill att dagarna bara ska svischa förbi till skolavslutningen och sommarlovet! Det bästa med året om ni frågar mig. Idag blev det inge rida då stormen "Staffan" som den heter drog in och det nästan kändes som om jag och linet skulle blåsa iväg haha..
Få de hur det är imorgon, kanske tar en tur till ridhuset och hoppar lite hinder. Hoppas iallafall ni haft en bra dag så hörs vi imorgon! Herrå
👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Heejsan!😘
Idag är typ första gången på hela året som jag har fått sovmorgon , jag vill tacka min mamma min pappa min bror haha skoja bara, nej men jag menar det är såå skönt med jullov nu säger jag bara, väldigt efterlängtat!
Jahapp, imorgon är det julafton which means juklappaaar, alltså jag hypar alltid över julklappar, Jag älskar att öppna paket det är såå kul. Fortfarande ingen snö.. Men jaja finns inte så mycket man kan göra åt det nu.
Idag ska jag köpa julklappar och rida en sväng, minstingen har alldeles för mycket energi i sig Hahah. Frukost blir det nu sen stan, ha de så bra så länge så hörs vi.
Byee
👋🏻

Likes

Comments

Hej på er.
Idag har det varit en lååång dag.. Först upp imorse klockan 7 för att efter de åka till samling klockan 9, 3 timmar bil sen match som vi tråkigt nog förlora i sudden death:/
Kändes lite förgäves att följa med vid det laget då. Men sista matchen för iår iallafall.

Asså kan ni fatta det är julafton om 3 fuckin dagar!! Kan knappt bärga mig, det tråkiga är ju att det inte finns någon snö.. Men men det hindrar ju inte julklapparna att fylla golvet under julgranen hehe. Vad tycker ni är det bästa med julafton? Jag tycker att alla samlas tillsammans under ett tak och äter god mat o skrattar. Sen får vi ju inte glömma Kalle anka! Det är ju det som är höjdpunkten med julen ju Hahah nej tror nog alla håller med mig att julklappsöppning är aaaah heaven
😍 alltid lika kul.
I år blir det lite annat... Vi brukar alltid fira julafton hos mina kusiner men i år så gick deras mamma bort.. Alltså min faster då, så stämningen kommer nog bli lite annorlunda..
Men man får göra det bästa av situationen, nu ska jag ta o sova, är helt slut hahah
😴 hadee XO

Likes

Comments

hej på er. 😊

Det här är nå nytt för mig så vet inte riktigt vart jag ska börja, ehm jag kan väl börja med att säga välkommen till min blogg! har egentligen aldrig haft tanken att skaffa en blogg förut men råka bläddra förbi en och tänkte, varför inte, såå nu är vi här idag 1. En sån här riktigt tråkig mörk "vinter" dag, + grader och regn.. jippi känner att jag får den här riktiga julfeelingen nu alltså, 1 vecka kvar till julafton och nästan inte en enda snöflinga ute känns det som. Är det bara jag som börjar bli riktigt irriterad på vädret nu? jag menar när det väl är - ute så kommer det aldrig någon snö och när det blir + ja då, då kommer snön minsann eller ja snö och snö det är väl mer regn skulle jag säga. jag vill inte ha en grön regnig jul, jag vill ha snö, snö i mängder, kyla. för er som inte läst min beskrivning står det att jag har 2 egna hästar och nu på vinter halvåret så vill man ju ha den där snön, så man kan galoppera ute på fältet ååh det är värsta drömmen. och om du som läser detta inte rider så säger jag bara, tänk om tänk rätt för om du provar att galoppera på en häst så är du så gott som förälskad haha😄

om vi snackar nutid då, idag var det en riktigt jobbig dag, kände verkligen att jag hade 0 lust att arbeta i skolan, vill bara få lov nu, tror nog inte att jag är den enda som är skoltrött dock, sen har vi ju dom här betygen😣 tycker att det handlar mer om att få bra betyg än att lära sig. det nya betygskriteriet är ju sjukt, om vi tar ett exempel om man får A i istortsett allt sen E på någon uppgift så får man D? hur tänker dom då? ska betygen grundas på betygskriterier eller på vad läraren tycker? favoriserar lärarna elever?

ja det är mycket snack om just detta och på min skola känner jag och många andra att nästan alla lärare har favoriserat elever, varför gör dom det? har detta med utseende att göra? eller hur man är som person? Borde inte lärare som är vuxna visa sig mogna, och förstå att favorisering är fel! jag har känt ofta att lärare inte lyssnar på vad elever har att säga, jag menar borde inte vi också få en röst i detta? berätta hur vi känner?

Vet inte varför jag orkar lägga ner min tid på det här, är nog ganska säker på vad man än säger kommer det inte bli någon skillnad, men men det finns ju mirakel ibland om man har tur. Aja nu ska jag inte tråka ut er mer, ni får ha det så bra så hörs vi av senare. herrååå👋i😁

Likes

Comments