barnen vaknade vid 5 i morse, så då steg vi upp och lekte och såg på Greta gris. vid 7 åt vi frukost, vi gick och vila  efter frukosten och vaknade vid halv 11
vi har inga planer om hur dagen ska se ut, kanske bli att åka en sväng till mamma och hälsa på.

just nu sitter dom och busar med varan och ser Greta gris samtidigt.

ska fota sen så får ni se hur vi bor.

Likes

Comments

När jag ser er sitta på erat rummet och leka, och se hur galda ni är att det bara lyser lycka och bus i era ögon, bruka jag fundera på den frågan ni kommer ställa mig när ni blir äldre "vart är pappa" vad ska jag då säga? att han bara ville vara med er när det passar han att han kom hit ibland och gav er leksaker och godis för att rena hans samvete.. eller att han prioriterar annat före er. för det är ju sanningen.. eller ska jag ljuga och säga att han inte finns? för den dagen  kommer att komma nån gång.. och vill inte se mina barns ledsna ögon då, att inte ha en pappa i sitt liv, alla barn borde få ha sin egna speciella pappa i sitt liv..
vill inte att den dagen ska komma, men den kommer att komma tyvärr.. varje dag tänker jag på vad ska jag svara? för jag vet inte själv vad jag ska svara.

Är jag en dålig mamma för att jag har låtit han komma hit i bland för att träffa sina barn? Sen låtit han sticka iväg och inte bry sig på väldigt länge sen komma hit igen och träffa dom! Hur regerar pojkarna när han kommer hit ibland sen fara iväg igen och inte få träffa sin pappa på väldigt länge! Kommer dom ta skada av det när dom blir äldre?

       

Likes

Comments

Hej, så kul att du hittat hit. i min blogg får du följa mitt liv som ensamstående mamma till 2 pojkar och min vardag.

Likes

Comments