Denna pingla befinner sig just nu på Hawaii och gottar sig. Saknar henne mer än någonsin. Är dock så glad att hon har det bra och njuter av sin resa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har precis kommit hem ifrån en helg i Norrköping, som jag har spenderat med pappas del av släkten. Vi hade ordnat 80-års kalas för min farmor som fyllde år i veckan. Det var väldigt härligt att träffa hela släkten, eftersom det inte sker så ofta med tanke på att vi är ganska utspridda.

När vi var där började det snöa riktigt mycket, blev så chockad, haha hade verkligen inte väntat mig att det redan skulle komma snö. Så jag och kusinen fick ut och promenera i slask-snön med Leo på kvällen, ganska mysigt ändå.

Likes

Comments


Väldigt spontant, bestämde jag och Sarah att det var dags för oss att ta en liten weekend. Först var det lite oklart vart, men Stockholm kändes genast utmärkt!

I fredags vid 13 tog vi tåget tillsammans till Stockholm. Väl framme promenerade vi till vårt hotell Birger Jarl, som låg borta vid vasastan. Vi var så nöjda med hotellet, fräscht, modernt, nära till stan och otroligt god frukostbuffé.

Lördagen, började med en lång förmiddag i Gamla stan. Det var en mysig promenad dit, sedan gick vi bara runt där och njöt av höstsolen och den vackra miljön. Kan verkligen gå runt i gamla stan hur länge som helst. Traditionsenligt, blev det en varm choklad inne på ett fik också. Därefter tog vi oss in till stan och shoppade lite. Dagen slutade med en god middag inne på MOOD gallerian, där vi satt och pratade om allt möjligt i flera timmar.


Likes

Comments

​Mycket av min lördag spenderades i Landvetter- skogen. Planen var att hitta svamp, men hade verkligen inte förväntat oss att hitta så mycket som vi gjorde. Direkt när vi klev in i skogen var vi typ omringade av massa trattkantareller. Man behövde inte ens leta, då är det lätta att plocka svamp alltså. Leo var ju med såklart, han verkade tycka det var mysigt. Han sprang mellan mig o mamma och såg till så vi inte hade försvunnit, sötaste verkligen. Jag fick typ panik av att det var så himla mycket svamp, man kunde omöjligen plocka alla. Vi gissade att vi fick med oss ca. 10 kg svamp hem, så nu är det bara att rensa. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår avslutades vår nollning med finalbankett på kajskjul med alla nolleprogram och faddrar. Tjejerna sågs några timmar innan och åt lite ost och vin. Sedan tog vi oss bort mot middagen, det var väldigt god trerättersmiddag. Det var så roligt att träffa allt härligt folk, alla var så fina och det var riktigt bra stämning under hela kvällen. Efter maten blev det mycket dans, och nollebandet klipptes äntligen.

Likes

Comments

Detta är ju absolut bästa badstället, precis vid sotekanalen. Här gick jag alltid som barn och plockade stenar och snäckor för att släpa med mig hela vägen hem. Det är även här jag och min syrra har rekordet på där vi fångade flest krabbor. Det var tiden då man var alldeles för rastlös för att ligga ner och sola.

Likes

Comments

Henne blir man glad av!

Dagen började med brunch, och sedan dagsfest på port du soleil med tjejerna. Så mysigt!

Likes

Comments

Känns konstigt att sommaren är slut. Efter en hel sommar fylld med jobb på bästa stället, är man nu tillbaks i Göteborg. Sommaren har bjudit på många fina kvällar, båtturer, bad och utekvällar. Man lever lite i en bubbla på sommarstället, och det är nu tillbaks till verkligheten och allvaret.

Förra veckan släppte vi iväg syrran till San Diego där hon ska spendera ett halvår. Blev en hel del tårar på flygplatsen, vi har båda så svårt för att säga hejdå. Vet dock att hon kommer ha en grym tid där, ett riktigt äventyr! Man är ju lite avundsjuk när man får se bilder på deras villa med pool och allt, men planerar definitivt ett besök. Kommer vara jobbigt att inte kunna prata med henne så ofta som man brukar.

Likes

Comments