Hej bloggen.
I dag vil jeg snakke lidt, om en tur jeg var ude på i søndags. Først tog jeg ude og spiste brunch på strædet (tæt på strøget) ,der satte vi os en på en lille café hvor man kunne sammesætte sin egen brunch. Jeg valgte røræg, mini crossainter og frugtsalat. Det var utroligt lækkert, og blev også serveret flot. Selve stedet var virkelig hyggeligt. Efter det fortsatte vi ud på strøget. Først gik vi ind i H&M og der købte jeg nogen velour shorts, da jeg virkelig manglede shorts. Efter det forsatte vi rundt og gik ind i Trend, der fandt jeg nogen rigtige flotte sko lidt i stil af espadrilles, som passede perfekt! Så gik vi ind i H&M igen og der fandt jeg nogen rigtig flotte sandaler/ badesandaler. Vi forsatte rundt også igennem flere butikker, også gik vi forbi Mc donalds og købte en drikkevarer. Så gik vi gennem Nyhavn og hen til Ofelia Plads. Der satte vi os og nød den meget varme dag med rigtig meget sol, også efter lidt tid tog vi hjem. Det var en virkelig hyggelig dag, og jeg håber virkelig det kan gentages.
Vi ses snart xx Emma Sophie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej Bloggen!

i dag vil jeg gerne fortælle jer lidt om en tur med min skole til bøllemosen. Vi skulle lave biologi (noget med jord), så vi skulle da lige en tur i bøllemosen, og teste nogen ting. På trods af hvorfor vi var der, er bøllemosen faktisk et rigtig flot sted, til at nyde en lang tur eller se på noget natur. Det ligger lige ved siden af Skodsborg station, så for mig tager det et stykke tid at komme derhen, men det er det værd. Dog er der rigtig mange myg på denne tid af året, det oplevede vi skam også. Ud af alt var det en rigtig flot tur. i kan lige få nogle billeder af den flotte natur med på vejen.

Vi ses snart xx Emma Sophie

Likes

Comments

Hey bloggen!

i dag er jeg tilbage med ugens OOTW. Dette outfit er valgt fra den varmeste dag i denne her uge, søndag. Jeg elsker varme og sommertøj, så dette var en fantastisk dag for mig. På outfittet har jeg nogen ret sommerrige pieces på. Min kjole er fra Won Hundred, og jeg har faktisk lige købt den inde i samsoe samsoe i Illum. Jeg synes den her kjole er vildt fed! Den er meget sommerlig og sammentid meget cool og sporty, og det er et stort plus fra min side af. Til den har jeg stylet mine sneakers ( New Balance 530), og en taske ( Valentino - Mario Valentino). Udover det har jeg også nogle smykker på. Et par solbriller fra Chanel som er min mormors gamle, et sort Daniel Wellington ur og en halskæde fra Pilgrim som jeg fik af min bedste ven i konfirmationsgave. Jeg elsker de her ting sammen da jeg synes det giver et meget sporty men sofistikeret look på samme tid. Jeg håber i kunne lide dette opslag.

Vi ses snart xx Emma Sophie

Likes

Comments

Hej bloggen

i dag er jeg tilbage med noget music. Som sagt er musik en stor del af mit liv så jeg synes da også i skal have en mulighed for at finde noget vildt fedt musik! Derfor kommer der også et musik indlæg op hver uge med en masse forskellige favoritter fra min side af. Jeg har valgt 2 numre den her uge som jeg selv har elsket den her uge og synes er vildt fede. Det første nummer er "No Scrubs" af TLC. Dette er et lidt ældre nummer, men stadig et vildt godt nummer. Jeg elsker at høre det her nummer til faktisk alt. Man kan alt til det, men kan sagtens danse rundt men også sidde og slappe af. Det andet nummer jeg har valgt er et lidt nyere nummer det er nemlig "Hold on, We're going home" af Drake. Jeg synes personligt det her nummer er super godt at sidde og slappe af til, og at synge med på selvfølgelig. Jeg håber i også kan lide de her form for indlæg.

Vi ses snart xx Emma Sophie

Likes

Comments

Hej bloggen

I dag har jeg et ootw ( outfit of the week) til jer, jeg kommer til at lave et ootw hver uge. Dette outfit har jeg bla. haft på her den anden dag da jeg var på Christianshavn og ellers er det bare nogen pieces jeg har været rigtig glad for. Den her dag havde jeg ikke gjort specielt meget ud af mig selv, jeg havde egentlig bare et meget basic go-to outfit på. Min cowboy jakke er et piece jeg har været meget glad for den her uge. Den har passet godt til været og jeg synes den er meget feminin men den kan stadig gå til det lidt mere chill/ sporty outfit og det er jeg helt vild med! (den er købt i Paris). Under den har jeg min grå hoodie på fra Monki (200kr.) den har jeg brugt rigtig meget på det seneste som en ekstra jakke og det elsker jeg. Jeg elsker personligt hoodies da jeg synes de er vildt rare at have på og sammentid kan holde dig varm. Inden under den havde jeg et til piece jeg har elsket fra Envii (180kr.). Det er nemlig den gule trøje. Jeg synes farven er virkelig fed og jeg kan rigtig godt lide de små detaljer på den. Nu til bukserne havde jeg et par sorte jeans på fra Bershka og jeg elsker sorte skinny jeans. Det kan gå til alt så det er helt klart en af mine go-to ting. Min sko er fra New Balance, det er 530 modellen, og dem elsker jeg bare rigtig meget da jeg synes de har nogen fede detaljer. Sidst men ikke mindst har jeg selvfølgelige nogen smykker på. Jeg har et meget originalt Dagmar-kors på jeg fik til min konfirmation og mit Daniel Wellington ur på jeg også fik til min konfirmation. Jeg håber i kan lide den her form for indlæg og kan få noget inspiration.

Vi ses snart xx Emma Sophie

Likes

Comments

Hej Bloggen

i går var jeg en tur inde i byen med min mor og moster, det startede hos min mormor og morfar hvor vi spiste lækker frokost også bevægede mig, min mor og min moster os ellers ind i byen. Vi startede omkring Nørreport og gik ind over Strøget ned til Nyhavn der gik vi lidt og nød den gode stemning også fortsatte vi over broen hen til papirøen. Vi var ret sultne men der var ikke lige noget der faldt i vores smag der, så vi fortsatte hen over inder broen ud på Christianshavn. Vi var på vej ned til vores ynglings sandwich bod der ligger lige ved siden af Christianshavns metrostation da vi egentlig havde tænkt os at sidde og nyde en lækker sandwich ved kanalen, vi ændrede dog mening da det blev lidt koldere så vi fortsatte rundt indtil vi fandt den her lille diner der hedder "Lunas Diner" det er et rigtig hyggeligt lille sted der serverer lækker mad og drikke og spiller noget fed musik. Jeg fik en super lækker smoothie og delte en halv portion spaghetti kødboller med min moster. Efter et par timer der fortsatte vi rundt på Christianshavn og nød det hyggelige miljø. Det var en rigtig hyggelig tur der hundrede procent skal gentages og den kan klart anbefales.

Vi ses snart xx Emma Sophie

Likes

Comments

Hej allesammen og velkommen til mit første blogindlæg. Mit navn er Emma Sophie. Jeg er 13 år gammel og bor i København. Jeg går i folkeskole her i København i 7, snart 8 klasse. I min fritid bruger jeg meget af min tid med mine venner og på dans, ja jeg går til dans og det har jeg gjort i lidt over 10 år. Jeg elsker at udforske nye små cafeer og små gader i København, og jeg elsker byen. Udover det elsker jeg fashion, og det har jeg faktisk altid gjort. Musik er også en stor del af mit liv, om det så er at sidde med en kop te og høre en kærlighedssang eller danse løs til en glad popsang, så elsker jeg det. Jeg bruger meget tid med mine venner, nogen gange lidt for meget, men det kan man vel ikke undgå. Før i tiden har jeg haft en Youtube kanal, men efter lidt tid gik det op for mig, at det var nok ikke lige mig. Så nu har jeg startet en blog, vi håber da at det går godt. Jeg har igennem tiden prøvet mange ting; jeg har bla. gået til badminton, volleyball og gymnastik og trust me, det har vist ikke lige været mine stærke sider. For det første er jeg ikke specielt god med en bold, faktisk er jeg elendig så ja i kan nok regne ud, at det ikke gik så godt. Men ja det var lidt om mig, jeg håber selvfølgelig i vil følge med her på bloggen, der kommer lidt af hvert specielt fashion, musik og lifestyle, dvs. hvordan det er at leve i København og meget mere.

Vi ses snart xx Emma Sophie

Likes

Comments