Læder jakke

er fra vero moda og er super flot, den er nemlig både enkel men den kan også styles rigtig rigtig flot med et par smykker eller nogle flotte solbriller eller til et meget farverigt Outfit passer den helt perfekt.

Puma sko

Mega fede sko med en lille detalje men man ligger meget mærke til den på skoen.

Skoen er super fed og enkel og så passer den til ethvert Outfit

Skoen er hvid så den passer til en hver farve og så går de også til sommer og vinter tiden.


Ganni trøje

Denne ganni trøje er super super flot, jeg syntes at den er super fed og den er mega stilren og så har den også lige de små detaljer på den hvide trøje.

Den er måske lidt dyr men jeg syntes at det bestemt er det hele værd.


Adidas bukser.

De her Adidas bukser er rigtig fed HVIS man styler dem rigtigt, de er lidt svær at style men når man kan style dem så ser det mega fedt ud med en hvid trøje og nogle gennemsigtige solbriller så ville de være så fede her til sommer til de måske lidt kølige dage.


Pilgrim øreringe.

De her øreringe er bare nogle super fede enkel øreringe der går til ethvert Outfit både farverigt men også enkel sort eller Hvidt, også mega flot til en enkel hvid kjole .


Milani bronzer.

Super fed bronzer med en masser shimmer i og så er den også bare vildt god og jeg syntes selv at når jeg bruger den er den god at blende ud.

Den giver også et super flot sommer look.


Loepart Solbriller.

Rigtig flotte solbriller til sommer, enden kan man lide dem eller så kan man ikke men personligt kan jeg sygt godt lide dem fordi de har lidt den der fri Vibe i sig og de er ville være sygt flotte til sommer med en flot jakke og en hvid kjole, disse solbriller Kan købes overalt men disse er fra zalando men kan købene noget lignende i brille butikker eller på nettet

Likes

Comments

Hej alle sammen

Dette indlæg ville være lidt om mig og mit liv.

Jeg går lige nu i skole i en lille by tæt på Århus, jeg elsker at tage billeder dåb det ville der komme meget af her på bloggen men der kommer også, noget pæn Mitt liv, min stil og mode og nogle samme spæende postes.

Min insta: __emmarasmussen__

Min snap: emma940b

- Emma

Likes

Comments