Header

Travel

Hej med jer

Når det kommer til storbyrejser er London uden tvivl min favorit! Jeg har været der ofte siden jeg var barn med min familie, så jeg har fået set utallige gange de "typiske" seværdigheder og monumenter byen indeholder. Bl.a. Madam Tassauds, Buckingham Palace, Big Ben, London Eye, Tower of London og diverse mussere.

Derfor, har jeg lavet en liste på 10 atypiske og specielle ting man kan foretage sig i London - og som selv er på min bucketlist. Jeg har indsat links, hvis I vil læse nærmere om det.

1.) Rooftop bars/parties
Om sommeren er der rig mulighed for at komme til diverse arrangementer og fester på et tag i indre London. En hyggelig kombination af god udsigt, stemning og fest.
https://secretldn.com/rooftop-bars-london/ 

2.) Sky Garden
London er uden tvivl en smuk og charmerende by, men også uden tvivl en dyr by. I The Sky Garden kan man komme gratis op på etage 43, og nyde udsigten over London. Derudover har etagen sin egen lille jungle og spisesteder.
https://secretldn.com/sky-garden-london-viewing-gallery/ 

3.) Acokado bar
I Covent Garden vil der snart åbne en Avobar café, som i sig selv bare lyder ret så tiltalende, hvis man selvfølgelig kan li' avokado.
https://secretldn.com/avobar-avocado-london/

4.) Sofar Sounds
Hvis man er til live musik er Sofar Sounds en oplagt side at besøge. Her finder man regelmæssige events og alle mulige forskellige musikgenrer.
https://www.sofarsounds.com/london 

5.) The Electric Cinema
I Notthing Hill kan man finde en luksuriøs biograf - med dobbeltsenge, sofaer og lænestole. Det er klart en af mine første prioriteter, som jeg skal opleve. Det bliver ikke mere charmerende og hyggeligt.
https://secretldn.com/electric-cinema-double-beds-london/

6.) Èlan Cafe
Caféen er den mest tøsede, lyserøde og blomstret cafe jeg nogensinde har set. Den har fokus på sundhed, men er nærmere kendt for din insta-worthy blomstervæg og lyserøde stil.
http://www.elancafe.co.uk

7.) Dog Friendly pubs
Værtshusene i London er uden tvivl noget af byens charme, og endnu bedre er at på nogle af dem er hunde velkommen, af alle størrelser. Sidst jeg var i London var vi faktisk på sådan en bar, som var vildt hyggeligt med alle de hunde.
https://www.standard.co.uk/go/london/bars/the-best-dogfriendly-pubs-in-london-a3746126.html

8.) Rooftop Movie Club
Jeg ser virkelig frem til sommeren, hvor man har mulighed for at nyde en film på et tag. Til alle film entusiaster er det her uden tvivl en oplagt mulighed.
http://rooftopfilmclub.com/london/

9.) Selfie Cappuccino
på The Tea Terrace er det muligt at få en kaffe med et billede af sig selv, sin ven eller noget helt tredje. Ved at oploade et billede til caféens egen app, får man sin kaffe med billedet på. Et lidt en atypisk latte-art.
https://secretldn.com/selfieccino-london/

10.) Cat Café
Det er ingen hemmelighed at jeg har en svaghed for katte, og som den kattedame jeg er, ser jeg så meget frem til at besøge den her cafe, hvor man kan "stresse af" ved at lege og nusse med 19 forskellige katte og killinger.
https://secretldn.com/london-cat-cafe/


Her fik I i hvert fald mine 10 bud på nogle atypiske ting, som man kan foretage sig i London. Hvis i vil have mere inspiration kan I bl.a. kigge på siderne: Pretty Little London, Londonist og Secretldn.com.


// Emma

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Travel

Hej med jer

Så er jeg hjemme igen fra 4 spontane dage i London, hvor jeg besøgte min veninde, Emma. Det var rart at være tilbage i London igen, selvom jeg sagtens kunne tage nogle dage endnu derover! Emma bor på et hostel med en masse andre unge danskere, så allerede første aften tog vi med de andre ud på Pub Crawl (har altid været på min bucketlist).

Dagen inden blev mit pas låst inde i Emmas safety box (som gik i stykker), så vi kæmpede virkelig på at få det skide pas ud, og var klar til at gå til den danske ambassade efter et nyt. Heldigvis kom pedellen og måtte skære boksen op, problem solved.
Var lige nogle timer med et mental breakdown...

Selvfølgelig brugte vi også tiden på lidt shopping, og var også inde at se den nye Fifty Shades Freed. Det var meget sjovt at prøve at være i biografen derover, men filmen var nu ikke noget at råbe hurra for... Jeg har (som alle andre unge piger og mødre) læst bøgerne som er gode nok, men filmene... Jeg er ikke fan, men den skulle jo ses.

Min sidste aften der tog Emma og jeg ind til centrum og spiste sushi, hvilket efterhånden er blevet lidt af en tradition. Jeg skulle med en bus kl. 03.00 om natten ind til lufthavnen, så planen var egentlig vi ville spise tidligt, tage hjem til vores hostel og gå tidligt i seng. Ja, det skete så ikke...

Vi endte på en bar kaldet "The Burlock" der er en afslappet "hemmelig" bar under jorden med salsa-lounge musik. Bare én enkelt drink. Så gik vi op for at vente på en uber, men vi blev straks vist ind i baren ved siden af " Bar Termini". En lille hyggelig italiensk bar med vildt lækre cocktails og underholdende service. Inden vi vidste af det endte vi på pub med nogle fra vores hostel, hvilket resulterede i en rigtig lang tur hjem til Danmark...

Alt i alt en gennemført getaway og jeg savner det allerede. I får snart en guide og nogle tips og tricks til London.
God vinterferie til jer herfra!

//Emma

Likes

Comments

Travel

Hej med jer

Det er 2 uger siden vi kom hjem fra vores ferie i Egypten. Jeg har lavet et lille udklip fra vores tur, så I kan få et indblik i, hvad Egypten har at byde på.

....og ja. Filmen ryster en smule, I know.. Der arbejdes på det - mangler desperat et stativ...

//Emma

Likes

Comments

Travel

Hej med jer

Min kæreste og jeg er netop hjemvendt fra det 5 stjernet hotel Sunrise Arabian Beach Resort i Sharm EL-Sheikh. Det var rart at komme lidt væk fra det triste vejr herhjemme i Danmark - vi havde omkring de 25 grader hele ugen. Turen var ret spontan, og efter som ingen af os førhen havde været i Egypten, var vi lidt spændte på, hvad turen ville bringe - og om det var sikkert nok.

Udover at nyde solen fik vi prøvet lidt af hvert. Vores hotel lå ud til det røde hav, hvor vi snorklede i koralrevet og så masser af farvestrålende fisk. Vi bookede straks en bådtur ud til national parken Ras Mohammed. En heldagstur med all inclusive og snorkling. Vi så. bl.a. rokker, dragefisk, en morena, (Nemo og Dory) og flotte ild koraler - hvilket man ikke skal røre ved (fandt min kæreste hurtigt ud af, haha)

Udover snorkling havde vi købt en tur til den sidste dag, hvor vi var ude på sand safari. Her kørte vi ud og så beduiner (er et folk der bor ude i ørknen, typisk en mand med en masse koner). Her fik jeg en tur på deres dromedar, Tony,

Som tidligere nævnt kan man nemt og hurtigt komme sydpå til ingen penge lige nu, hvis man bestiller fra tyske rejseselvskaber. Vores rejseselsskab Neckermann kunne ikke have gjort det bedre, og der var styr på det hele. Jeg ved at udenrigsministeriet ikke anbefaler, at man tager til Egypten på nuværende tidspunkt. Men der skete ikke noget med os, og vi følte os trygge under hele turen og var også flere gange ude fra vores resort - sorry mor.

//Emma

Likes

Comments

Lately

Hej med jer

Glædelig 2. juledag til jer - håber I havde jer en go' juleaften med lækker mad, og hvad der nu ellers hører til julen. Min december har budt på lidt af hvert, alt fra julemarkeder, julefrokoster, og besøgt mine nærmeste. Ooooog vi har bestilt ferie! Ikke ligefrem det bedste vejr her i Danmark, så derfor aftalte min kæreste og jeg at rejse lidt sydpå - i stedet for at give hinanden julegaver. Så vi smutter om lidt ned til all inclusive i en lille uge i Egypten, yessss.

(Tjek tyske rejsehjemmesider f.eks. Neckermann Reisen. Der er langt billigere rejser end på de danske, hvis det ikke er et problem at rejse fra Tyskland. Vi rejser selv fra Hamborg)

Jeg startede december med et smut til Hamborg med min kæreste. Jeg var så selv afsted i sidste uge for at ønske noget familie god jul og fik juleshoppet lidt der og besøgt forskellige julemarkeder.
Jeg besøgte min veninde Sarah i København, hvor hun viste mig rundt (er en fortabt jyde i hovedestaden) og vi tog på julemarked efter vi havde spist lidt frokost på FAR's dreng.

Udover diverse familie julefrokoster har jeg været i Odense med to barndomsveninder, som var en virkelig hyggelig aften. Jeg var også til julefrokost med min arbejdsplads, Hotel Comwell Kolding - en af de sjovere (fuldere) aftener længe. Og selvfølgelig var jeg også i byen igår med 4 veninder (ligesom alle andre..)

Min december har stået på lidt af hvert, og jeg har heldigvis også haft tid til at male og tegne lidt igen. Nu ser jeg bare frem til nytår og ferie. Rigtig god aften til jer, og håber i får jer en skøn nytårsaften!

// Emma

Likes

Comments