Möte på ätstörningsenheten igår, kändes bra. Vikten var detsamma men mycket svullnad i kroppen har gått ner..när man missbrukat laxermedel en lång tid svullnar kroppen mycket eftersom vätskan som försvunnit med laxermedlet varje dag plötsligt finns kvar i kroppen. Så min kropp har plötsligt fått två jobb..att lära sig göra sig av med vätska i kroppen och hjälpa tarmen börja arbeta. Men det är ett steg i rätt riktning. Nästa vecka nytt möte, sen träffa dietisten 4/1 och läkaren 17/1. Mitt nya mål är att äta en knäckemacka till mitt morgonkaffe samt att äta lunch även när jag är ensam. Jag äter ju nästan uteslutande bara när jag sitter ner med barnen, för annars skulle ju dom fundera varför inte mamma äter.. Mitt långsiktiga mål är att kunna äta frukost, lunch och middag samt att kunna hålla träningen på en bra nivå. Tex ett cirkelpass eller något liknande där jag har en rolig stund och att träningen har ett början och ett slut. Sitter här i soffan, med min trogna hund bredvid mig..dricker mitt morgonkaffe och njuter av att det är jullov. Skönt för både barnen och mig..ont i magen har jag men jag kämpar vidare.

Likes

Comments

Nu varjag varit sjukskriven sedan mitten på oktober..min behandling har precis börjat och just nu är livet jobbigare än va det nånsin varit.
Veckomöte på ätstörningsenheten i Skövde och jag har levt ca 1 veckan utan laxerande mediciner. Vikten har ökat några kilo, jag mår skit över det. Inget känns bra, kläderna blir en börda..förut vid 49-50kilo tog jag på mig vad som helst(typ) men nu känns det jobbigt att gå upp på morgonen å klä på sig. Ångesten kommer liksom direkt.. det är till och med jobbigt att ta på sig nattlinne. Jag skäms över min kropp..fast jag vet att jag inte behöver det. Jag vet ju att jag är sjuk, att det är mina ångestmonster som försöker fortsätta hålla mig sjuk. Denna ångest och sjukdom önskar jag ingen på denna jord!! Lite mer bakgrunder om mig och min sjukdom kommer i ett annat inlägg..

Likes

Comments