Vad har hänt under det senaste året?

Hej på er!

Såg idag att det var över ett år sedan jag uppdaterade denna bloggen. Så tänkte bara skriva lite snabbt och kortfattat vad som har hänt sedan sommaren 2018 tills nu 2019.

Tog studenten sommaren 2018, men det har jag redan uppdaterat denna bloggen om. Sedan så började jag jobba som behovsanställd inom lokalvårdare på ett sjukhus och är fortfarande kvar där men snart är det dags för en uppdatering känner jag. Då jag behöver ett mer stabilt jobb med fast inkomst varje månad om jag vill flytta hemifrån någon gång.
Vad har mer hänt? Jo jag åkte på 2 utomlands resor 2018, en vecka på sommaren till Rhodos och sedan en weekend till Köpenhamn på vintern. Skaffade även en liten kattunge sommaren 2018, så nu är han över 1 år, Det är en liten norsk skogskatt blandat med birma och hans namn är Bobo....

I februari 2019 blev jag singel efter 3 års förhållande. så hade en tuff period under början av året då jag samtidigt stod utan jobb i 4 månader då dem inte behövde hjälp under dem månaderna på jobbet.

Nu för tiden är jag bara hemma om jag inte jobbar vilket har blivit en hel del det senaste. Jobbade bland annat hela sommaren så blev ingen utomlands resa i år + jobbade under hela mammas semester så vi kunde inte hitta på något kul heller då jag ville bara ta de lugnt under helgerna och vila. Sen har jag även träffat lite vänner, vilket jag knappt har gjort i år så det är ju kul att komma ut och träffa dem igen.Bild 1 : Från Rhodos, Bild 2 : Från köpenhamn, Bild 3: från när man va arbetslös, Bild 4 : En liten söt selfie från jobbet, Bild 5 : Bild på mig och älskade Bobo.

Gillar

Kommentarer