Förklaring till er!

Hej på er!
Som ni flesta vet har jag varit väldigt oaktiv här på bloggen den senaste tiden och det är för jag har tappat lusten. Jag har tappat lusten till att fortsätta blogga och skriva om mitt liv och jag har även tappat inspirationen. Blogga är något jag har gjort en väldigt lång period och bara på den här bloggen så har vi vart tillsammans i snart 4 år i september. Innan dess har jag även hållit på med bloggandet i en längre period på olika bloggportaler. Men just nu känner jag inte samma känsla som jag gjorde för någon månad sedan när det gäller bloggandet.. Jag vet inte om jag får tillbaks den känslan till att blogga igen, men självklart hoppas jag på det i framtiden. Just ni har jag tagit ett väldigt svårt beslut och det är faktiskt att jag tänker sluta blogga.. Bloggen kommer självklart finnas kvar tills jag får lusten tillbaks och jag vet att jag kommer få den tillbaks någon gång säkert men just nu känns detta beslut som ett bra beslut. Eftersom det är ju inte kul att läsa ett halvbra inlägg där jag bara skriver en massa saker utan skriva det med kärlek..

Jag kände att jag var tvungen att förklara mig till er så ni vet vart jag tar vägen eftersom jag fortfarande ser att folk dagligen besöker min blogg utan uppdatering.
Just nu kommer ni att hitta mig på youtube framöver då det är något jag har fått ett intresse för. Så ni som läser min blogg jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig och min resa på youtube istället!
Länk : https://www.youtube.com/channel/UCky5p09snstwGT6fvTDK09g
Eller sök på : Emma Jonsson
Hoppas ni fortfarande vill läsa min blogg om jag kommer tillbaks till det i framtiden!

Gillar

Kommentarer

#lelite

/Vi är ett par stycken som ville ha mer kärlek på nätet. Mer positivet. Mer glädje. Så därför kommer här 5 frågor, som vi vill använda för att fylla internet med lite mera kärlek!/
1. Nämn en av dina egenskaper, som du är stolt över?
En av mina bra egenskaper som jag är stolt över är att jag har kämparglöd. Jag ger inte upp i första taget utan försöker så långt det går tills det tar stopp!

2. Lägg upp en bild, som fyller dig med lyckliga minnen!
Bilden säger mer än 1000 ord!


3. Berätta om en sak som varit svårt i ditt liv, men som har lett till något positivt?
Var skoltrött i måååånga år och funderade på att hoppa av skolan många gånger under gymnasietiden, MEN äntligen detta året tog jag studenten!!!! Sååå fortsätt kämpa!!!
4. Lägg in ett citat, som fyller dig med hopp.
A dream is not just not dream, it can be true if you fighting for it.
5. Berätta om en människa (vän, familjemedlem, offentlig person), som inspirerar dig?
Min mamma inspirerar mig då jag ser henne ofta kämpa. Men ändå tar hon igenom sig det! Världens finaste mamma! ❤️
#lelite

Vill du också delta i #Lelite? Följ denna länk: https://nouw.com/fellencia/lelite-33938741

Gillar

Kommentarer