Badtunnan Town

I samarbete med : svenskabadtunnor.se

Går du runt och funderar på att skaffa en badtunna? Isåfall har jag ett väldigt bra förslag till dig!

Skaffa en här ifrån : https://svenskabadtunnor.se/badtunnor-1/

Jag personligen gillade badtunnan Town, Den var väldigt still ren och väldigt snygg! Tänkt att ha den på altanen eller sin uteplats? Hur mysigt hade inte det varit?! Du får plats med 1 - 8 personer och den går att värma upp till 38 grader. Vilket gör att du kan bada i den året om och hur bra är inte det?! Vem vill liksom inte ta ett kvällsdopp utomhus mitt i vintern? Men med denna badtunna kan du göra det när du vill och hur mycket du vill! Jag själv kommer lätt beställa en badtunna om jag flyttar till ett hus med altan eller uteplats. Eller kanske tar en lägenhet på botten våningen bara för att ha en balkong på markplan så jag kan inskaffa mig en badtunna.. Vi får se hur det blir men en badtunna lär jag inskaffa då jag älskar att bada och det blir ju så tråkigt att bada i sitt badkar hela tiden!

Badtunnan kan du välja mellan mörk eller ljus steneffekt på insatsen vilket är hur bra som helst för då kan du ju välja vilken färg just DU vill ha. Badtunnan värms upp genom en gasolvärmare och det bästa av allt är att det är FRI FRAKT och det går att delbetala i 24 månader utan ränta.

Så gör som jag ska göra när jag flyttar hemifrån och beställ en badtunna från svenskabadtunnor.se

FINNS FLERA OLIKA MODELLER PÅ HEMSIDAN!!!

Gillar

Kommentarer

30 års kalas.

Godkväll på er!
Igår kom inget blogginlägg upp men de hände inte så mycket. Tog de mest lugnt, va i skolan på en lektion, sedan åkte jag och Gabriella och fixade. Sedan åkte jag hem åt mat och tog de lugnt resten utav kvällen. Idag vaknade jag runt 9/10 tiden då jag inte hade skola idag vilket var skönt. Har bara tagit de lugnt hela dagen fram tills 4 tiden. Då åkte jag, mamma och Martina hem till min morbror och träffade släkten då min morbror hade kalas idag då han fyllde 30 förra månaden.
Vi var där ett tag och därefter åkte jag och mamma hem och Martina drog till sin pojkvän. Väl på vagnen kom några polis volontärer på så trodde något hade hänt men de hade det inte så jag och mamma snackade lite med dem om värmen som kommit samt om vi trivs där vi bor eller inte. När vi väl kom hem så byte jag om till pyjamas och la mig i soffan och myste med lite chips och cola zero tillsammans med mamma och kollade på film.
Klockan börjar närma sig 9 tiden och jag börjar bli riktigt seg. Värmen tar ju verkligen på än samt att man inte gör så mycket. Så kommer nog gå och lägga mig innan 11 idag tror jag vi får se.
Och en sjuk grej! Det är endast 1 vecka kvar innan jag tar studenten?! Alltså nästa fredag så springer jag ut från skolan en sista gång!!!
Bloggar mer imorgon

Gillar

Kommentarer