Frånvarande, valborg

Godkväll på er!
Vet att jag har vart frånvarande här på bloggen sedan i torsdags men hänt så mycket sedan dess. I fredags så åkte jag till skolan på morgonen för att ha ett litet möte med en personal på skolan, sedan gick jag till klassrummet där jag bara satt och pluggade på provet som vi ska ha på onsdag i ca 1 timme. Därefter åkte jag hem och sedan möte mamma på Backaplan då vi gick och köpte nya skor till oss båda. Sedan på kvällen kom baby hem till oss. På lördagen så träffade jag och baby Gabriella och hennes halv syster på en fika och sedan gick vi mest runt i stan, där efter åkte jag och baby hem de va ingen rolig kväll.. på söndagen så åkte baby hem och jag tog det bara lugnt resten av dagen och kvällen.
Idag så vakande jag vid 7.00 tiden och vägde mig och mätte mig vilket visade ett resultat på - 0,6 kg denna veckan (totalt 2,6 kg sedan 02/04-18) och - 11 cm på midjan, -2 cm arm och - 4 cm lår.

Vill ni följa min vikt resa så följ ”emma1998.fitness” på Instagram!
Sedan drog jag till Backaplan och möte Gabriella och herregud vilken onödig dag det har vart i skolan idag. När vi väl kom till lektionen så fick man jobba med de man behövde och eftersom jag redan är klar med typ allt så satt jag bara och surfade runt på nätet. Sedan var det lunch och herregud va tomt de va i skolan idag, men vi åt lunch sedan satte vi oss i biblioteket. Därefter hade vi psykologi och man va bara tvungen att göra en uppgift 2 o 2 och det tog bra 20 minuter, vi satte oss iallafall i bibloteket igen och sedan gick vi till Willys och handlade. Sedan möte vi min mamma och vi drog till donken och åt lite lunch då jag och mamma skulle hjälpa min morbror och hans tjej och flytta. Så det tog typ hela dagen, men deras nya lägenhet var otroligt fin. Vi var ganska många som hjälpte till ikl min mormor så när vi väl var klara körde hon hem mig och mamma med ett stop på Willys där vi handlade mat som vi skulle ha när vi kom hem.
Sedan vi kom hem har jag bara ätit mat, träffat Matilda och Jennifer bakom huset i typ 10 minuter, kollat på biggest loser och spelat hayday. Mer än så kommer inte hända idag då jag snart ska gå och lägga mig och sova.
Hoppas ni har haft en trevlig valborg det har iallafall jag haft.

Bloggar mer imorgon!

Gillar

Kommentarer

Studentsnack med klassen.

God kväll på er!
Igår kom inget vardags inlägg upp då jag glömde bort bloggen helt och hållet. Men de kom ju upp en veckans... inlägg istället. Men igår så vaknade jag runt 6.00 tiden och fixade mig, gick till skolan, var i skolan tills 16.50. Sedan åkte jag hem åt mat och tog det lugnt. Mer än så hände inte gick och la mig ganska tidigt och somnade nästan direkt.
Idag vaknade jag också vid 6.00 tiden. Men jag tog det mer lugnt åt frukost, fixade mig och sedan drog jag till skolan och första lektionen var religon, sedan var det kost och hälsa och efter det var det klasstid där vi bestämde lite saker inför studenten. Så det är ju härligt vi bestämde eller ja när det gäller våran klass så pratade vi iallafall om champagne frukosten samt att vi skulle ut och käka på Jensen på kvällen. Men vi får ju hoppas att dem planerna håller i sig. Det hade iallafall vart sjukt kul. Sedan åkte jag hemåt och bara la mig i sängen. Mamma kom hem ungefär 2 timmar senare än mig och gjorde mat och det blev kött och potatisgratäng.. MUMS!! Det satt verkligen fint då jag var sjukt hungrig. Men sedan har jag inte gjort så mycket mer faktiskt, kollat lite på sociala medier, kollat på tv. Påbörjat 1 inlämningsuppgift. Ska iallafall snart gå och lägga mig då jag börjar känna mig lite trött och det är ju skönt att få sova någon timme extra imorgon.
Bloggar mer imorgon!

Gillar

Kommentarer

Disney channel barn - då och nu #3

Godmorgon på er!

Nu är det dags för ytterligare ett avsnitt utav Disney channel barn - då och nu #3
Tidigare avsnitt hittar ni under ''veckans''

HOPPAS NI TYCKER OM DESSA AVSNITT!


Gillar

Kommentarer