En trevlig påsk!

God kväll på er!
Idag har det ju vart påskafton och det firades med att först få lite sovmorgon fram tills 11 tiden, sedan kunde jag inte somna om. Så jag gick upp, åt frukost och kollade lite på tv. Mitt påskägg ifrån mamma var pengar samt marsipan och utav pappa blev det också pengar, vilket är härligt, så ska nog dag ta ut lite av pengarna och lägga i min spargris som jag ska sätta in på banken någon dag innan min student så jag har lite pengar inför sommaren och slipper jobba direkt. Börjar nära sig lite mer än förväntat där inne då jag är på riktigt sämst på att spara pengar. Men men vill man så kan man.
Iallafall förmiddagen var lugn tog en dusch, tog hand om mina fötter samt kollade på tv. Runt halv 5 tiden drog jag, mamma och Martina upp till mormor och morfar så vi var där runt 5 tiden för att käka lite påskmiddag, vilket bara blev korv och potatisgratäng för mig. Sedan så tog vi alla de bara lugnt hemma hos dem tills folk började gå hem, tillslut var det bara jag, mamma, 1 utav mina morbröder och mormor och morfar. Men sedan drog även vi 3 runt 10 över 10. Nu är klockan strax 11 och jag är helt slut, men tänker inte gå och lägga mig än då jag vill sova lite längre imorgon samt att jag vill inte gå och lägga mig så tidigt nu när jag har lov.
Men bloggar mer imorgon!

Gillar

Kommentarer

Långfredag spenderades hos..?

God kväll på er!
Idag har jag ju vart ledig ifrån praktiken då det är långfredag samt att mitt påsklov har börjat. Eller ja de flesta har ju vart lediga idag då det är en röd dag, men iallafall vaknade runt 8 tiden och tänkte somna om men de sket ju sig, så låg bara i sängen 1 timme innan jag gick upp åt frukost och satte mig och kollade på tv tillsammans med mamma.
Tog de lugnt typ fram tills 1 tiden för då gick jag ner till busshållplatsen och åkte mot Frölunda. För att träffa min moster och hennes kille. Var hos dem från typ 2 till 7 ungefär och under den tiden så kollade vi på en film, ett avsnitt av en serie åt mat samt att jag smakade 1 sked av sias nya ”glass” eller ja sorbet cool cola candy och fy i helevete va äcklig den var!
Men åkte som sagt hem vid 7 tiden och var inte hemma förens 8, så satte mig framför tven med mamma och nu kollar vi på polisskolan 4, men ska nog gå och lägga mig om någon timme eller så för är ganska trött.
Bloggar mer imorgon!

Gillar

Kommentarer

Äntligen påsklov + Instagram!

God kväll på er!
Igår blev det inget bloggande då jag hade fullt upp, var bland annat vid halv 3 tiden på Backaplan då jag skulle lämna in min mobil på lagning för att fixa ficklampan och back kameran. Eftersom lagningen skulle ta runt 2 timmar så fick jag utan mobil gå runt där helt ensam, gick nog över 10.000 steg under den tiden men de kom ju inte in på min stegräknare... gick land annat in i sängjätten där jag blev erbjuden att ligga och vila i en säng en tag men de stod jag över vilket jag ångrar nu i efter hand. Men sedan gick jag även in i rusta, toysrus, skopunken, bokhandeln, flying tiger, sedan var klockan halv 5 och jag var sjuk hungrig så jag gick och käkade på subway. Sedan när jag väl käkat klart gick jag tillbaks till chip N play för att hämta ut mobilen och det blev mycket billigare än förväntat. Om allt hade vart sönder så hade jag fått betala 1230 kr men eftersom dem bara hade hoppat loss så blev det endast 400 kr! Otroligt bra survice också! Så rekommenderar verklingen starkt att om ni som bor i Göteborg behöver laga en mobil i olika slag så gå dit, killen som hette Fredrik och lagade min mobil hade över 25 års erfarenhet utav detta!! Dem fixar alla mobiler, plattor osv!
Men idag vaknade jag vid 6 tiden sedan somnade jag om efter en stund så kom ca 45 minuter sent till praktiken. Sedan så va de mest en chill dag där och jag fick även sluta 1 timme tidigare så det är sjukt skönt. Åkte hem och byte direkt om till pyjamas och snackade med bästa Gabriella i typ 55 minuter. Samtidigt hackade jag grönsaker till tacosen som jag och mamma åt. Resten utav kvällen har jag bara tagit det lugnt och just nu ligger jag bara i soffan framför tven tillsammans med mamma och kollar på någon film, eller ja mamma sover och jag kollar sociala medier..
På tal om sociala medier så har jag nu skapat en Instagram som heter
emma1998.fitness och med denna instan tänkte jag lägga ut mi viktminskning ifrån fetma grad 3 till normal vikt! Så om ni vill följa mig där och se hur jag går till väga så är det bara att slänga iväg en liten förfrågan så accepterar jag er! (Kontot är låst) kommer dock inte skriva så mycket om min vikt resa här på bloggen som de ser ut nu.
Men äntligen har jag påsklov och det ska jag fira med att gå och lägga mig tidigt så typ snart? Men bloggar mer imorgon!

Gillar

Kommentarer