Jag vet att Paris Fashion Week är färdig o klart, men jag är fortfarande super inspirerad! Så mycket stil båda på catwalken och i gåtan. Den här 'look' är så himla chic, enkelt och fräsch- perfekt till vår. Tyvärr vår det inget super long blå trench coat som jag kunde hitta-den här Alexandra Wang kappa är ganska liknande, men annorlunda färg.

Alexander Wang Kappa.- Här

Vit t-shirt.- Här

Mango Jeans.- Här

Converse.- Här

Proenza Schouler Crossbody.- Här

Celine solglasögon.- Här

Sterling Silver ring.- Här

Crescent Moon halsband.- Här

Hoppas ni gillar den här casual look lika mycket som jag gör!

Emma x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Röd bikini.- Här & Här

Blå bikini.- Här & Här

Svart top.- Här

Svarta bikini botten.- Här

Aså drömmer om sommar... Att man blir brun, att håret blir blondare och att man kan njuta i solskenet. För mej, gäller det också att hå ett snygg bikini. Mina favoriter brukar vara dom med enkelt stil men fina färger. Den röda är nog min favorit!

Likes

Comments

Den här helgen blev inget speciellt. Spenderade mest av den i mina pj's i rummet med boken framför mej. Känner fortfarande som att jag vet ingenting. Jag skulle bli så himla glad om den här colloqium gick bra, bara för att det är första stora provet, för att man vill ge ett bra intryck till lärarna men speciellt för att men vill vara en steg närmare till ett auto-pass i ämnet. Ett auto-pass menar att om man får över ett viss märke i varje colloqium i ett ämne, så behöver man inte göra slutproven i juli. Chansen att få semester lite tidigare? Yes please.

Jag kom ändå ut igår kväll för ett födelsedags fest vilket va skönt att få ett paus från studierna osv. Det va bara ett litet flat party så det var super casaul. Det blev ett jeans kjol och ett svart bodysuit med öppen rygg och ett pär tights för att det är fortfarande skiiiiiit kallt här.

Jeans kjol- H&M. Bodysuit.- Oysho.

Orkade även dra till gymmet idag för ett snabb cardio pass. Det blev 20 minuter på treadmillen och typ 10 på crosstrainern.

Hoppas ni hade ett bra helg!

Emma x


Likes

Comments

En av sakerna som jag älskar mest om Riga är deras kaféer! Det finns säkert två eller tre kaféer på varje gåta. Oftast är de bästa ner de tystare gåtor i Old Town, var man bara chilla, och njuta av en fika paus.

Idag började jag klockan 10 (typ?) med min biologi plugg och vid klockan tre behövde jag verkligen min gym pass och kaffe. Efter ett bra gympass, blev det ett kaffe paus i BakeBerry. BakeBerry är säkert en av mina favoriter redan, deras cappuccino är bara to die for. Älskar deras chill vibe där inne också. Man kan plugga lite där, träffa vänner där men det går också att bara sitta där i lugn o ro när det behövs. Tänkte det vore kul om jag numrerade de annorlunda kaféer som jag upptäcker här och ser hur många det blir!

Planerna för ikväll är att plugga lektur ett för ett tag, titta på den nya avsnitten av Riverdale på Netflix (jag är fastnat!!), måla mina naglar och sen gå och lägga mej.

Hå ett bra helg!

Emma x


Likes

Comments

Idag hade jag kemi praktisk lektion vilket började 10.30 så jag hade (för en gangs skull!), tid att äta min frukost i lugn o ro, kolla på instagram och bara chilla lite.

Hår också hittat min nya favorit sida- freepeople! Det finns nästan ingenting på den här sidan som jag inte tycker om. Deras kläder är enkelt, feminin men ändå så stilig och annorlunda i från de andra kläd sidor. Jag känner ibland att många sidor bara följer varandra, och de kan svart o hitta kläder som är verkligen uniq till ett låg pris.

Fp One Santorini Top- Här

Verona Slip- Här

Just Float On Flare- Här

Bara några av bitarna ifrån sidan som jag blev helt kär i!Likes

Comments

Hår suttit vid datorn och boken nu för några timmar och tänker slutta snart för kvällen. Jag hade hört redan innan jag började från de äldre studenterna att anatomi var skit tufft, men jag hade absolut ingen ide att det skulle va så här svårt. Tycker det största utmaningen med Anatomi är att det finns så mycket o lära i så lite tid! Bara för o göra allting även tuffare, så har vi också våra första Molecular Biologi Colloqium nästa Torsdag. Jag tänker gå ut och festa på Lördag kväll i alla fall hehe.- En måste ju leva!

Emma x

Likes

Comments

Asååå det har vart för länge. Jag har verkligen saknat o blogga, känner nu at det är dags o börja igen. Det har hänt så mycket i mitt liv sen jag uppdaterade bloggen, så mycket spännande!

1 Jag blev accepterad till läkarprogrammet här i Riga och började här i Februari. Jag ska bli ett läkare! Det här har varit mitt livs dröm och att nå det jag har alltid villa göra känns bara otrolig. Jag har flyttat in i mitt nya lägenhet, börjat plugga och startad i ett ny gym- känns verkligen som att min ny liv har börjat. Har så manga idéer för bloggen och tänker även visa mina studier och den där sidan av mitt liv! Det var verkligen svårt att lämna alla mina vänner och min class i Liverpool men jag kände bara att nej, det här behöver jag göra. Så tacksam till min familj som hår gjort allt det här möjligt. När jag inte kom in i läkarprogrammet i Sverige, det var min familj som stödde mej. Jag var helt förkrossad, och började bara apotekare kursen i Liverpool för att jag hade inget annan val. När jag fick ett plats i Riga, trots att det var jätte mycket pengar, så hjälpte mina föräldrar till igen. Så. Himla. Tacksam.

2. Jag fyller 18 i Maj! Asåååååå hur spännande. (Jag gjorde mina sista år i skolan i Irland, man kan tå studenten där när man är 17/16 är i fall ni undrar- Jag tog studenten i Juni!) Jag har två månader o få minn kropp i bra skick, att hitta den perfekta klänning och veta vad jag kommer göra för att fira dagen.

3. Jag åkte skidor i Italian. Att fira Ny Års i Italian med familjen va bara helt perfekt. Bästa semestern någonsin(trots att stackars mamma slet hennes korsband :( ! ).


Bara kände göra ett liten uppdatering, tänkte kanske visa nya lägenheten snart!

Kram,

Emma x

Likes

Comments

​Hej alla,

Nu att hösten är här, behöver alla 'essentials', eller hur? Jag tänker köpa den här jacken redan imorgon! Jag hatar o sluta använda mina favorit sommar kläder men att shoppa för våren är kulla ändå! 

Idag har jag haft klass till klockan 5, ätet lite mat och nu tänker jag dra till gymmet för ett snabbt gym pass. Jag hår börjat med 'paleo' regimen, så jag äter inte kolhydrater eller mejeri produkter nu för tiden. Är det någon som har provat/eller provar paleo regimen? Hår ni några tips?

Emma x 

Likes

Comments

​Hej allihopa! Nu är det så att jag har stora nyheter! Jag har flyttat till Liverpool. ​Tänk, hur spännande! Jag studerar i universitet här(så länge i alla fall). Nu när jag har flyttat, tänker jag blogga hela tiden om hur det känns att bo, som en 17 åring, i en annan land, helt ensam! 

Häng med x 

Likes

Comments

Idag gjorde jag inget speciellt men jag började tänka på min outfit till 'Ladies Day' i Galway. Om ni inte vet så är det ett stort grej här i Irland. Alla klär upp sej för att se snygg ut när häst loppinjerna pågår. Visst skulle den här klänningen se somrig, enkel ut men ända feminin och snygg?

Klänning-här (Tigermist)

Likes

Comments