Header

Dagen som varit.


Kunde det bli en bättre dag att ta ut skoterN på?😍 nä tro ej det!.

Både jag & rasmus är lediga denna helg tillsammans så då passa vi på att ta ut skotern ur garaget.

Vi har ju köpt skoter, rasmus kunde inte hålla sig då denna snö totalt rasade från himmeln detta år!. Alla andra år han haft skoter så har det varig gröna gräsmattor hela vinterhalvåret. Men nu jävlar klagar han inte på snön😍!.

Jag möts ju på mitten, ni vet hur jag funkar nu 😂. Självklart ska han ha en skoter om han vill, självklart. 😍 En grön/svart fick det bli, lite snyggt tyckte jag, har svårt för färger men denna va riktigt fin.

Vi tog oss iväg vid 9 imorse & fick sällskap utav Madeleine & Anton med blå skoter 😍 snyggt det med!. .

Var nog hemma vid halv 4 & gud vilket väder det var 😍Tjohooo. Ni ser ju bara på bilderna, jag behöver inte förklara dagen så mycket när man kollar min Snapchat  & mina bilder så ser man känslor & vädret . Magi 😍 Jag heter emln på snap för er som vill följa mig dä!

Visst är grön en fin färg på vintern? 😍 tycker skotern är så fin bland det vita. Jag som är svår på färger, men jag fick gubben till att köpa en grön/svart 👌😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så roligt att testa på naglar 👌😃

Låg häromkvällen & natta lowis i hennes rum, lägger mig alltid ner och varvar ner med henne i rummet tills hon somnat.

När hon somnat brukar jag alltid scrolla runt på telefonen, såg då denna tävling i sista sekund. Fast tänkte först, är det ens någon idé att gå? kommer ju aldrig vinna. Typsikt jag 😂.

Men tänkte, jag gör ett försök!...

åååå titt vad glad jag blev dagen efter 😍😍😍✌.

Jag har alltid tyckt det varit så dyrt; & sen man fick lowis hus & hund så har man liksom inte prioriterat det så stort det här med sig själv...

Jag längtar 😍 Nu ska jag bara veta hur jag vill att dom ska se ut?. svårt ju 😐

Likes

Comments

En morgon frappe ( morgon & morgon, klockan va 10 😂) på donken innan jobb.

Fullt ös med folk idag! Helt otroligt. Så jävla roligt! Jag får sådan energi när det är tryck i butiken & dagen swishar förbi. 3 kassor nästan hela dagen, Super kul!✌👌.

Vi håller ju även på att bygga om, Äntligen! Det blir så himla bra & fräscht... & inte nog med det så skall vi med stor sannolikhet få självscanning till butiken. Hur fränt?
Snacka om stor kiosk 😃

Älskar att utvecklas & i denna butik är ju inte ett hinder till utveckling...

Så SPÄNNANDE 😍

Likes

Comments

Är ni som mig?
Totalt kär i ljus & mörker.
det är en grym kombination.
..

Här hemma ser det ut såhär om kvällarna, älskar att springa & göra mys, det blir så mysigt & en lugn känsla sprider sig i kroppen. härligt efter en dag på jobbet & lowis på förskolan. Vi varvar ner, äter middag, kvällsfika & rå om varandra.

Det är ju toppen det. Jag jobbar ju aldrig kvällar, max 2 om månaden. Så jag hinner alltid spendera mina kvällar med lowis och för det mesta med rasmus då han inte har nattvecka.

Det är underbart ❤

Kvällar är något speciellt för mig, alla skall helst vara hemma och samlade 😂

Vad har ni för kvällsrutiner?, har ni massa ljus som jag.

Likes

Comments

🌟🌟


Det blev så bra i vårat sovrum! Jag har helt glömt bort så som med bloggen att lägga ut på vårat rum!

det är ju mest lowis rum som är i "fokus" så jag har inte brytt mig så mycket om vårat.

Vi beställde en ny säng upp så våran gamla fick bli kvar i källaren, bra att ha grejj det där om någon behöver plats. Man vet aldrig.

Men såhär blev det!.

Vi är jätte nöjda! ett lagomt rum till oss.
Har sett ett par jätte fina sängbord & lampor På mio dom skall införskaffas 👍 kommer bli super fint till rummet.

Älskar våran gråa matta i sovrummet, Det bästa vi gjort 😍 Så jäkla skönt att kliva upp på morgonen med något gosigt om fötterna.

Likes

Comments

Likes

Comments

Uppdatering kring lowis sovning nu när vi flyttat upp..

Lowis har alltid sovit mellan mig & rasmus, Vi var duktiga ett tag där och hon sov i spjälsängen, men när rasmus jobbar natt så fick hon komma till mammas säng lika snabbt. Tror det är jag som lärt henne att alltid sova med mig. 😂😂

Mitt fel att inte lära henne spjälsäng redan från början, för det är ändå en lättnad när barnen kan sova och nattas i egen säng
. Men det tar vi med nästa unge. 🤣

Vi började ju att riva övervåningen samma år som vi flyttade hit till huset så vi har ju varit ihop tryckt i en 160 säng nere i källaren ett år 😂 Det har fungerat kanon men lowis har ju bara sett ett rum med en säng i & där låg mamma och pappa ochså därför tänkte jag att det här med egen säng och eget rum till henne, mm... säkert att det skulle gå, damma igen helt och hållet sängen 😂😂

MEN DET ÄR SÅ SJUKT.....

Idag sover hon tredje natten själv i sitt rum ALLDELES SJÄLv i sin säng.

Nästan så jag blir tårögd, Nu ikväll när jag sa att ska vi sova i mamma & pappas rum lowis? pappa jobbar ju natten, det första hon säger är..

Nää & går raka vägen in på rummet till sängen..Så sjukt.. Är i total chock.
😂 Ni som kämpar med att få ungarna att sova en hel natt i sin egna säng på sitt rum, håll ut! Fyfan vad skönt det är när det funkar samtidigt som att det känns jätte konstigt?

här ligger man nu i stor sängen själv, intalar mig själv att hon blivit stor tjej nu och behöver säkert vara lite ifred hon med.

Kanske är det för att hon bara älskar sitt rum?, Att hon känner sig trygg? det bästa hon vet är att vara i hennes rum om dagarna, kan sitta 7 timmar i streck..

hur som helst trodde jag inte att det skulle bli så lätt! Jag är verkligen så glad sååå glad att det gått så smidigt ... Hon är ju alltid välkomen att sova hos oss. Älskar det 😍😍 Men att veta att hon känner sig trygg här hemma & i sin säng slår nog allt💞.

kram 💞

Likes

Comments

Det ända vi gör är att äta! Alltså, jag behöver nått mys på kvällen framför tvn om jag ska funka 🤣🤣 Blir så full i skratt varje gång jag sätter mig ner i soffan med rasmus, jag reser mig lika forr efter några minuter & undrar om han är sugen nått.

hur är ni på kvällen 🙄👌

Likes

Comments

Likes

Comments