Dagen du kom för att lämna oss som ängel

Igår för 6år sen var dagen jag fick det där samtalet, samtalet jag aldrig kommer glömma, känslorna jag aldrig kommer sluta känna. Jag gråter än idag när jag tänker på det, jag gråter samtidigt som jag skriver detta, då känslorna kommer tillbaka.
Jag minns det så väl. Samtalet ”dom hittar inga hjärtslag”
Idag för 6år sen föddes min älskade systerdotter för att lämna oss som en ängel, en vecka innan bf. Hon var så fin, perfekt❤️


Min systers ord om den här dagen:.

Att vakna upp och veta att idag skulle jag föda barn. Idag skulle vi få veta om det är en pojke eller flicka. Jag har alltid velat ha en flicka, önskar inte alla mammor det? Och alla pappor vill att det ska vara en pojke. Men sen när man håller i det lilla barnet så spelar det ju ingen roll.

Vi åkte in till förlossningen där jag fick dropp för igångsättning.

Värkarna blev värre och värre. Jag ville inte. Ska jag behöva ha såhär ont för att föda mitt döda barn. Henke var en klippa vid min sida.

Samtidigt längtade jag efter att få hålla i mitt barn som jag har väntat på i 9 månader och lärt känna genom alla boxningar och sparkar. Att få se hur han/hon ser ut, om den var lik mig eller Henke.

Jag fick ryggbedövning. Smärtan la sig några minuter sen kom krystvärkarna.

Med krystvärkarna hjälper hela kroppen till med att trycka ut bebisen, bebisen hjälper ju också till men eftersom hon inte levde så var det jättesvårt.


Bebisen kom ut och jag grät.

Dom frågade om jag ville hålla bebisen ... Jag frågade om det är en pojke eller flicka. Då sa dom: det får du se och så höll dom upp henne.

Jag började storböla. Hon var sååååå sööööt. Min perfekta lilla prinsessa. Dom la henne i min arm. Henke grät och jag grät. Vi log också, hon var så fin ❤️❤️❤️. Henke klippte navelsträngen och vi vägde och mätte henne. Henke klädde på henne kläder och så tog dom handavtryck och fotavtryck.

Sen kom henkes och mina föräldrar, min syster och våra andra barn in och hälsade på och träffa vår Enyah. Allt var så fint men så sorgligt.

När dom åkte hem igen så satt vi med vår dotter länge och sa adjö.

Den dagen födde jag vår dotter Enyah. Den dagen åkte vi hem utan vår dotter Enyah.....

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Enyah
Enyah,
Tack syster för dom fina orden. Min fina Enyah ❤️❤️❤️
nouw.com/enyah