vardagslivet

Ibland flyter allt bara på, men ändå kan man inte hålla tillbaka tankarna som påminner en om allt det där jobbiga man varit med om i livet.

Idag har ju egentligen varit en bra dag, jag var iväg på arbetsintervju på förmiddagen och det gick ju väldigt bra. Jag kommer att börja jobba på Fältvägen, förhoppningsvis inom kort, och det känns otroligt skönt att slippa hoppa runt i hela kommunen som jag gör idag.
Förhoppningsvis kommer det hjälpa en del med ångesten, då ångesten blivit värre i takt med att jag känt att yrkessituationen inte alls fungerar längre.

På den negativa sidan av dagen har vi magsjukan som härjar här hemma. Hugo är fortfarande inte frisk. Helgens jobb och ickesömn har satt sina spår i den här mammakroppen och jag känner mig både förvirrad och knäckt. Känner mig som världens sämsta mamma då jag verkligen inte ens orkar leka med mina barn, jag bara ligger här på soffan som en gammal zombie.
Äcklig mat lagade jag också. Hjärnan fungerar ungefär lika bra som postnords pakethantering just nu, inte alls med andra ord.

Det finns massor jag skulle kunna skriva men som sagt är ju inte hjärnan på topp så det får bli en annan dag.

Likes

Comments