Det här med att blogga har jag provat en del gånger men gett upp när jag inte förstått riktigt vad det går ut på. Kanske var jag för liten eller något när jag satt där tretton år gammal och skulle starta min egen lilla blogg.
Men efter många om och men har jag nu bestämt mig för att prova igen.

Min bästa vän har precis börjat blogg livet och det får man höra typ hela tiden. Dock klagar jag inte, tvärt om. Jag tycker det är roligt att hon har funnit sin grej som gör så att hennes liv blir lättare på något sätt.
Själv är jag lite skeptisk till allt.

Det finns många lärare som har sett det jag har skrivit och berömt mig och sagt att jag har talang men som många andra tar jag inte det särskilt seriöst. Tills nu när jag tar tag i detta på riktigt. Dock är jag fortfarande skeptisk då det här med att planera saker och ha saker att skriva om inte är min grej alls faktiskt.
Men det löser sig säkert.
Nu ska jag försöka få lite sömn i mig så att jag klarar av morgon dagen med bad i skolan och massor av annat.

Goodnight med människor.

Likes

Comments

Hat, kränkningar, folk som ser ner på varandra det gör ont att erkänna att det händer bland oss hela tiden. När du sitter i skolmatsalen, när du duschar, när du sover, när du äter till och med när du sitter och skrattar med dina vänner.
För hela tiden finns det människor runt om i världen som blir sänkt av en annan människa.
Ofta så krävs det inte ens en hel mening utan bara några enstaka ord så rivs det ändå upp sår inuti en annan människa.
Det blir inte bättre för att vi går runt och säger att vi hatar hat. Det hjälper inte att när en människa hatar på någon annan att vi säger till den människan.
Det krävs något större, något starkare, något som får stop på det. För hatet har redan bedrövat tillräckligt många människors liv, låt det inte bli fler.
Vi måste ta tag i det, göra något åt det kanske krävs det mer än bara blockningar och avstängningar kanske krävs det grövre straff. Hatarna kan skada lika mycket som mördarna det krävs bara rätt ord och rätt människa (eller fel ord och fel människa) för att en människa ska ta sina sista andetag. Det är något som är värt att lägga tankarna på.

Likes

Comments