Från lördagens event/workshop .

God kväll vänner! Vi fick bilder ifrån lördagens event/workshop igår och jag tänkte dela med mig av några till er.

Vi hade en grym eftermiddag, allting var verkligen tipp topp! Några av tjejerna har jag träffat tidigare men det var allt några nya ansikten som jag bara sett på instsgram, så himla kul att träffas utanför de sociala medierna.

Petra på @tappakilon & Linda på @hummingbird83 som höll i denna härliga workshop med temat #tillsammansärvistarka hade bjudit in tre föreläsare och först ut var Annika som bloggar på @himmelåpannkaka. Hon gick igenom hur man ska tänka när man kontaktar ett företag om ett samarbete, vad man ska göra och vad man inte ska göra, väldigt lärorikt! Hon satte även igång tankeverksamheten genom att fråga oss alla vad vårat varför är, alltså vad som är mitt varför till att jag bloggar och jag har fortfarande inte riktigt listat ut det. 🙈

Fantastiska Emma som bloggar på @påsmällen är en stor inspirationskälla, hon har kommit så långt med sin blogg och hon har gjort en otroligt häftig sak, nämligen haft med sig en fotograf in på förlossningen som fotat varje ögonblick och sedan klippt ihop det till ett bildspel, som var otroligt vackert! Hon gav tips på vad hon tror gör en blogg stor och berättade om hennes resa från start till dit hon är idag, hennes blogg är hennes jobb, hur coolt är inte det?

Sist men absolut inte minst är Johanna som bloggar på @enklaknep. Hon jobbar med att hjälpa oss att kommunicera bättre på nätet, alltså vad man bör skriva, hur man bör skriva, vilka företag man skall länka och vilka man inte bör länka. Fel länkning kan tydligen göra att du hamnar på minus och det vill man ju inte. Mycket av det hon lär ut handlar om att ligga på plus hos google, jag skall vara helt ärlig och säga att jag inte hängde med på allt hon sa om google & blackhats men en hel del har fastnat och jag har redan börjat tänka på hur jag skriver.

Vi hade det jätte trevligt med föreläsningar, bubbel, smårätter, frukt och mingel! Dessutom två fantastiska fotografer på plats. Liselotte & Therese . Som avslutning fick vi alla med oss varsitt pris plus goodiebags. Tusen tusen tack för den här dagen, det var jätte kul att träffa er alla!

Innehåll på goodiebagsen kommer i ett separat inlägg. Ha en fortsatt fin kväll allihopa!

  • Event

Gillar

Kommentarer