Började dagen med att åka och handla det sista inför dagen och kvällen, löpte även med mig två buketter rosor som jag tänkte ha till min krans. Hem och städa och förbereda grillen och is. Gjorde kransen som jag tycker blev så fin! Sen kom alla och grabbarna satt ute och pillade mer grillen och hängde ute medan vi tjejer var inne i köket och förberedde maten. Vi gjorde kycklingspett, sallad, fruktfat och drinkar. Sen kunde vår lilla grillfest dra igång.

Vi lekte lekar, spelade kubb och skrattade så tårarna rann. En av de bättre kvällarna på länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Två favoritfrukostar för mig. Smoothie och fruktsallad eller smoothiebowl med massa gott på och färskpressad apelsinjuice till ☺️

Likes

Comments

I fredags kom Adnan hit och jag var redo för en händelserik helg, trots EM. Gick väl sådär... Hela kvällen bestod av fotboll men lördagen blev lite mer som jag ville, vi shoppade och fikade. Mot eftermiddagen åkte vi hem, beställde hem indiskt och hade spelkväll med Medina och Semir på vår altan. Kort varvat med fotboll men det fick duga. Medina stannade över natten och tanken var att vi skulle sova tidigt för att vi skulle upp tidigt på söndagen för att fiska.. Men vi kunde inte sova så vi låg och pratade i flera timmar, precis som vi brukar göra.. Mitt i natten bestämde vi oss för att gå in till adnan och rita en mustasch på honom men det gick inte riktigt som tänkt så vi fick gå och lägga oss. Vi somnade efter många om och men och jag kan säga att det tog emot att gå upp tidigt dagen efter..

Fisket gick sådär, 3 fiskar ville bli våra resten var svårflörtade. Vi försökte till och med med lyxiga räkor.

Det var min helg! Förresten på shoppingrundan fick jag världens finaste väska av bf men den kommer i ett eget inlägg ☺️

Likes

Comments

Det är så typiskt att alla skönhetsprodukter ska ta slut samtidigt, men nu har jag produkter så det räcker ett bra tag framöver. :)

Ska även bli kul att testa hårspray och värmeskydd från Maria Nila, de är nya för mig...

Likes

Comments

💅🏽

Likes

Comments

Nationaldagen spenderades i Stockholm. God mat, glass, fika och shopping blev resultatet. Fick med mig mycket fint.

Likes

Comments

Helgen spenderas hos mitt hjärta. Och vad gör vi om inte äter mat. 💁🏽

Likes

Comments