Halloj!
Det var ett tag sen jag skrev här i bloggen, om jag ska vara ärlig har jag inte pallat haha! Ska bli bättre på det.
Idag har varit en blåsig och lite varm dag, har jobbat 13.00-16.00. Tråkiga tider!

Jag var hos optikern i tisdags och det visade sig att jag behöver glasögon yippi! Då kanske jag kommer må mycket bättre än vad jag brukar!
Inga sura miner, ingen huvudvärk och ingen trötthet hoppas jag.

Det var allt jag hade att dela med mig av idag!
Ha det bra.
-Emily

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Idag ska jag göra ett inlägg. Jag glömde göra ett i lördags, men idag så!
Det kommer bli ett litet mindre inlägg idag.
Det har varit en underbar helg! Först var det ju min födelsedag på fredagen, i lördags var det min födelsedagsfest och igår var man bakis haha!
I går var jag gymnast ledare på lingvallen! Det var jätte skoj att passa alla tjejer och se till så dem gjorde rätt! Idag har jag extremt träningsvärk i ryggen och fötterna haha!
Det var allt för mig idag. Ni får ha en fortsatt trevlig måndag!
Det kommer några bilder ifrån i lördags!
-Emily

Likes

Comments

God eftermiddag!

Idag är en väldigt speciell dag för det är min födelsedag!! Yeeey. Min familj har som tradition att sjunga på morgonen innan man själv går upp så alla fick gå upp vid 05.50 idag för pappa skulle köra till jobbet 06.00. Haha vad gör man inte för sin familj!
Jag fick helt underbara presenter av familjen! Älskar dem verkligen. Det kommer bilder på alla presenter jag fått!
Det kommer komma ett inlägg ikväll också för vi ska ha ett mysig litet kalas för mig. Det blir jag, mamma, pappa, mina två systrar och min ena systers barn! , hennes man, min pojkvän och min andra syster pojkvän.
Det ska bli spännande o se vad jag ska få av dem! Som sagt lägger ut ett inlägg ikväll (om jag orkar) och visar bilder på vad jag fått!

Ha det bra så länge!

-Emily

Likes

Comments

Hej alla!

Idag började dagen med att kolla PH (Paradise Hotel) med syster Christine. jag verkligen älskar PH för det är både roligt och spännande att kolla på! skriv gärna i kommentarerna om vilken er favorit är i PH om ni kollar på det haha.

Nu innan middagen åkte jag och Christine till min pojkväns lägenhet för att lämna några av mina kläder. Haha bor hemma, men är mest hos honom! det typiska var att jag glömde mina nycklar hemma så vi fick åka till min pojkvän där han jobbar. Han jobbar som elektriker så han jobbade i en villa nära hemmet. Skönt att inte behöva åka så långt för att hämta nycklar. När vi kom in i lägenheten mötes vi av en underbar och såååå gullig katt som heter Guinness. Han är snart 6 månader :O Alla mina kläder lades upp i klädhyllan, tog bara 30min.

Nu är man hemma igen och håller på att fixa sig till en hockeymatch. Det är bara en träningsmatch, men första gången i år som dem spelar hemma! Rögle i vårat hjärta!!

Ha en fortsatt trevlig dag! :D

-Emily

Likes

Comments

Hej!

Idag har varit en speciell dag. Jag har haft ont i foten i snart 1 vecka och den är svullen. Var tvungen att ringa till doktorn idag för det gjorde så ont. Som tur var visade sig bara att jag hade överansträngt min fot. Så nu blir det att linda foten och käka medicin.. Blö.
Aja efter det så åkte jag och min syster till maxi för att handla till min fest på lördag YEEEY!! Jag fyller 21 på fredag såå spännande. Inte så jätte kul ändå att bara fylla 21 men det är ändå min födelsedag!

Min syster hade köpt lösnaglar till mig häromdagen som jag satte på när vi kom hem efter allt stå hej haha. Dem var riktigt fina! Det känns att man är ovan för har aldrig använt lösnaglar innan! :D

Nu ligger man i sängen och ska försöka sova för att komma upp imorgon bitti igen. Ny dag imorgon!
Godnatt godnatt!

Likes

Comments