Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger atm i min säng hemma hos pappa. Det är helt sjukt hur svårt det är att vänja sig att vara på gryta från att annars bo på stan. Så vad har jag gjort idag, har varit & kollat på några när de spelade tennis haha. Det är iprincip allt som min dag har bestått av. Har även gått promenad i skogen, det var det enda som jag kom på att göra här ute på landet. Längst ut i hela Västerås. Nej men det blev misslyckat eftersom att så fort jag kom in i skogen så dog min mobil & då gav jag upp & vandrade hem,haha. Imorgon ska jag till skolan efter en veckas höstlov & det ska väl bli ganska skönt, behöver rutiner annars blir jag knäpp. Ska iaf försöka sova snart, får se hur det går. PUSS

Likes

Comments

Det är så jobbigt att tänka tillbaka på hur ens liv såg ut för ett år sedan. Det är så mycket som har förändrats under ett årstid & jag skulle helst bara vilja spola tillbaka tiden & uppskatta allt det fina som jag hade. Jag har förlorat så mycket, eller förlora är fel ord. Jag har förstört så mycket snarare. För ett år sedan så bodde min familj fortfarande ihop & jag hade någonstans att kalla ''hemma''. Som en slags trygghet. Det har jag inte nu, det känns mest som att jag hoppar runt överallt. Jag hade även mina hundar Eddie & Gizmo då. De är de finaste & omtänksammaste varelserna som jag någonsin kommer att träffa. Jag saknar dem varje dag & de kommer alltid att finnas i mitt hjärta. För ett år sedan så hade jag även någon som jag ansåg vara min allra bästa vän. Det uppskattade jag inte heller & i dag så är han inte längre min bästa vän. Jag känner inte längre personen som var min allra bästa vän & det är det som tar mest på mig. Jag har försökt & jag försöker att ersätta men det finns ingen som någonsin kommer att kunna ta den platsen. Det är synd att det är såhär men jag har lärt mig att acceptera det & leva med det. Jag har haft så mycket bra i mitt liv och jag borde verkligen uppskatta det. Jag är väldigt glad över det. Problemet är att jag tidigare inte gjort det. Det som jag vet idag är jag dock otroligt glad över. Jag uppskattar mina vänner till tusen för de är de enda jag har kvar & jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dem. Så ta hand om dem som står er nära & snälla snälla snälla visa uppskattning. Annars kommer karma & biter dig haha. 

  


Likes

Comments
Likes

Comments

Har höstlov därför som jag bloggar så otroligt dåligt just nu. Har de senaste dagarna umgåtts med mina vänner & varit ute på krooogen. Nej men vill seriöst aldrig gå ut igen, är så otroligt trött på det nu & det är inte ens kul längre. Idag skulle jag egentligen till sjökrogen då det är halloweenfest där men jag känner verkligen inte för det så jag hittar på annat istället ;). Nu ska jag iaf möta upp min friend & sedan så sover han här. puss

 


Likes

Comments

Har ni någonsin önskat att en händelse i era liv hade hänt nu istället för förut? Så att ni kanske hade hanterat det på ett annorlunda sätt? Jag har ett sånt tillfälle. Jag var liten, eller 16 år var jag. Jag trodde nog att jag var mycket äldre än vad jag var (lekte lite vuxen) & gjorde saker som man inte fick göra när man var i den åldern. Saker och ting hände & jag har aldrig förstått allvaret i vad som faktiskt hände för en nyligen. Jag har helt enkelt inte haft orken att hantera händelsen & har knappt orkat tänka på det. Har snarare skämtat om det, som att det var en ''rolig'' grej. Men ingen har någonsin förstått hur mycket det faktiskt tar på en att bli utnyttjad på ett eller annat sätt. Ingen tjej ska behöva vara med om något sådant, särskilt inte i den åldern. Om jag kollar på tjejer i den åldern som jag var, som precis börjat gymnasiet så blir jag äcklad. Tjejerna i säg äcklar inte mig, utan vad män är kapabla till att göra mot så unga tjejer. Det är bara barn. Det jag ville komma fram till är att om något liknande skulle ha hänt mig idag, hade allt sett helt annorlunda ut. Jag hade hanterat det helt annorlunda. 

Det här har ändå påverkat mig otroligt mycket, det har format mig en hel del. Jag ser på killar på ett nedvärderande sett och jag har stora problem med tillit. Jag vet att vem som helst är kapabel till att skada mig båda fysiskt & psykiskt. Det har förstört väldigt mycket för mig att jag inte litar på människor. Jag försöker att bättra mig, men det är svårt när jag alltid får ta tillbaka det. Så jag har även gett upp på kärleken, inte för att någon på det planet har gjort något fel. Men för tillfället så känner jag inte att jag vill släppa in någon ny i mitt liv. Jag har nyligen kommit över det förflutna och ser ingen anledning till att skaffa ett nytt stressmoment i mitt liv. Problemet är dock att jag lätt tar till mig av saker som sårar mig. Jag använder samma metoder som har använts mot mig mot människor som inte har gjort något fel egentligen. Nu är det jag som sårar andra & jag är den som ''leading them on'' när jag faktiskt inte känner någonting för dom. 

Det jag ville komma fram till var att jag är den jag är pga något som hände för två år sedan & jag hade nog inte varit den personen som jag är idag annars. Så förlåt till alla som jag sårat & sårar. Det är fel det jag håller på med & vet inte ens varför jag gör det. Det är fina killar & de förtjänar förmodligen inte det här, men ni får tyvärr sota för andras misstag. 

sry for randomtext & fattar om ingen fattar någonting men måste bearbetaLikes

Comments

Hellu! Idag har jag inte gjort något speciellt, har varit med Elliot & Bella ett tag & letat efter något att ha på halloween. Var ganska så problematiskt då jag skulle hitta 3 olika ''kostymer''. Vet iallafall vad jag ska vara en utav dagarna nu & ska köpa det imorgon. Är jätte exited!! Sen var jag iaf på Erikslund med min syster & efter det så åkte jag hem till en vän. 


Likes

Comments