HEJ HOPP

Idag har vi tagit det lugnt vid poolen, varit en sväng vid havet och gått ut och ätit. Vattnet var kanske inte det varmaste men Oj så fint det är!
Maten idag var så väldigt god och så mycket! Normalt får man ju EN laxfilé, här fick jag TRE... var tyvärr proppmätt efter två haha
😅

Angående min feber så känner jag mig lite piggare nu på kvällen så hoppas det kan bli ännu bättre imorgon.

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

NU ÄR VI FRAMME

Som jag har längtat efter denna värme. Tyvärr har jag mått dåligt från förrgår kväll.. så har inte haft mitt livs bästa flygtur direkt. Huvudvärk, hosta och feber är ingen rolig kombo när man ska iväg.

Men men, nu är vi här och med mycket sömn hoppas jag bli bättre snart.

Igår hann vi få lite sol, åt en enkel middag och såg denna underbara solnedgång!

xx

Likes

Comments

Girls! I've teamed up with @elsaandrose and we're now offering 26% OFF on their bikinis from Elsaandrose.com! Just use the code 'EMILYESKILSSON26' at checkout to get your discount. Enjoy!

I mean look at that perfect swimsuit, how can you not love that !!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er, länge sen..

Nu tänkte jag smygstarta bloggandet igen efter en paus. Har varit så fokuserad på min praktik att jag verkligen inte lagt en tanke på vad jag ska skriva här. Jag kan förövrigt berätta att jag trivs riktigt bra och känner verkligen att jag hittat min grej! Så nu får vi se hur jag ska gå vidare med detta.

Ville även visa er några små vårnyheter i min garderob. Denna kappa är förresten just nu på rea(!!), så passa på! Skor och kappa är båda köpta från Asos. Det var första gången jag beställde därifrån och jag är jättenöjd med både leverans och varor.

Mobilskalet som man ser på högra bilden är från ideal of sweden .

Sist vill jag bara visa en söt top från Gina Tricot som är länkad nedanför.

XX

Likes

Comments

Imorse åkte jag till Gränsö Slott där vi skulle ha verksamhetsdag med kliniken.

Vi åt lite frukost när vi kom dit och därefter tog vi tag i möten där vi diskuterade hur det ser ut idag, förbättringar osv.

När vi var färdiga med diskussionerna tog vi lite lunch som ni ser förrätten till här på bilden ovan. Tog ingen bild på huvudrätten tyvärr.

Därefter har vi sprungit en runda, utövat yoga, fikat, och sedan blev det middag där det serverades lite gott & blandat!

När kvällen närmade sig drog vi ner till spat där vi badade i havet(det var inte varmt för er som inte redan vet det), i poolen och satt även lite i bastun.

Nu är det dags att sova lite då vi stannar över natt och ska fortsätta med möten imorgon.


HUR underbart var inte detta fönster då? Jag vill ha

NÅGRA SNABBA FRÅN MITT RUM

En helt fantastisk dag att vara på Gränsö då solen sken, det var varmt och vinden var stilla medan vi satt ute!

Likes

Comments

Instagram@emilyeskilsson