Snart är jag tillbaka igen!! Ska bli kul att ta tag i dehär och börja på rikigt. Har sååå mycket att visa er😁😁😁😁

Såhär ser de ut hos mig just nu: kikar på making a murderer och dricker te!
Hörs snart igen✨

Likes

Comments

Hej på er! Min kamera på mobil är paj, så ja ska ringa telenor och köpa mig en iPhone 6 tänkte jag. Bättre kamera roligare blogg tänker jag. Hoppas ni kan stå ut med att vänta. Får slänga upp lite inlägg med gamla bilder. Jag får hitta på något! Ha de så bra :)

Likes

Comments

Detta är andra grejen jag inte klarar mig utan i mitt hem. Jag älskar mjölk! Ett 1,5 paket mjölk kan jag göra slut på 2 dagar.

Går aldrig ut utan mina lösögonfransar. Känner mig tom utan dom. Brukar alltid kolla hur mycke ögonfransarna gör när jag endast tagit på en. Och tackat så hjärtligt för mina lösögonfransar

Likes

Comments

Denna grej skulle jag aldrig klara mig utan. Bästa jag provat. Förut när jag inte använde denna så
Tyckte jag de va så jobbigt för all mascara kladda och man blev nästan svart i hela ansiktet. Men denna är de bara att gnugga lite så är de klart! Ett måste i mitt hem

Likes

Comments

Jättefint ute idag, älskar höstens färger och solen på de. Imorgon tänkte jag berätta om 5 saker jag inte klarar mig utan. Lite udda saker vill ja säga

Likes

Comments

Nytt

Detta fick jag hem igår. Har hört mycke om
Makeup revolution, därför va ja tvungen att beställa dessa grejerna. Paletten med ögonskuggorna älskar jag! Så snygga färger. Gjorde en lätt sminket med paletterna idag, ska iväg och jobba sen så vill inte se för sminkad ut😄

Likes

Comments

Nytt

Har nu äntligen fått mitt paket med mitt Urban decay smink. Mer om de i nästa inlägg 😃

Likes

Comments

Inom kort kommer jag att göra en video! Har gjort en kanal på youtube där jag kommer göra minst ett klipp/vecka. En början iaf! Det första klippet kommer jag framförallt prata om mig själv. Men klipper kommer jag visa allt jag skickat efter.
Över till annat, nu ska jag lägga mig och försöka sova(vilken känns omöjligt), för imorgon ska jag ringa på lite jobb.

Likes

Comments

Vad tyckte jag om...

Hej! Beställde igår och idag massa roligt. Först beställde jag på Kicks.se 3 st grejer från Urban decay och sedan beställde jag makeup revolution smink plus lite annat. Allt kommer jag visa så fort jag får hem grejerna. De ska bli så kul att prova och visa er!


Vad tyckte jag om Anastasia Beverly Hills - Ögonbryns produkterna:

Jag har ju kört med Anastasias Dipbrow Pomade, och jag ÄLSKAR den! Den får mina bryn exakt som jag vill och den håller länge och  bra. Brynen bli mer markant vilket jag gillar.

Köpte ju även ANASTASIA BROW WIZ SKINNY BROW PENCIL, Den funkar bra om man vill ha lite mer "försiktiga" ögonbryn. Denna skulle jag kunna använda när jag ska göra en snabb sminkning som när ja ska iväg till affären en snabbsväng, eller på den tidiga morgon när man ska iväg till jobbet. 

Likes

Comments