Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjabba!
Igår var jag på iksu med min lillasyster och körde ben & mage. Det passet gick sisådär eftersom att jag inte kunde köra benböj utan att få ont i mitt vänstra knä. Benböj är också den övning som jag tycker är mest rolig på benpasset. Magövningarna var väldigt jobbiga, eftersom att min syrra hade tagit fram något monsterpass som nästan inte innehöll någon vila alls. Såhär la vi upp ben- och magpasset (benböj ej inräknat)

Ben
Vadpress
15x3
Baksida lår kickar 10x3
Framsida lår kickar 10x3
In- och utsida lår maskiner 12x3
Benpress 10x3

Mage
Situps med viktpålägg
15x3
Benlyft med raka ben 20x3
Pingvinen 20st x 2
Sneda situps 10 på vardera sida x 2
Benskiftningar 30 sek x 2
Plankan 1min x 2

Idag körde jag som sagt ett push-pass. Körde mina vanliga övningar, förutom på biceps körde jag stående bicepscurls med skivstång och hammercurls med stång.Likes

Comments

Tja!
Var på gymgrossisten igår och köpte en ny bcaa och nytt proteinpulver. Proteinpulvret var ganska gott, det smakade ungefär som en gainomax med hallonsmak. Dock var bcaa:n inte så jättegod, den smakade väldigt artificiellt och vattenmelonsmaken var inte så tydlig som jag hade förväntat mig.

Likes

Comments

Tja!
Idag gick det återigen bra att gymma. Klarade att köra 8x3 på 85 pannor, vilket kändes skönt. Dipsen gick också bra, kunde köra 8x3 med 20kgs påhäng istället för 10x3 med 15kgs påhäng.

Likes

Comments

Halloj!
Idag var jag på iksu och körde ett pull-pass. Körde exakt samma övningar som förra gången. Prövade köra marklyft idag med talk (magnesium karbonat) och det gick väldigt bra, klarade 3x8 på 150. Det kändes även som att talket hjälpte på hantelcurlsen, klarade 3x16 på 22kg.

Likes

Comments

Tja!
Idag var jag förbi gymgrossisten och köpte lite magnesium karbonat och en ny mr.hyde pre workout. Magnesium karbonat är till för att ge bättre grepp när man gör tynga lyft, så det passar perfekt när man ska t.ex köra marklyft eller bänkpress.

Efter jag hade varit på gymgrossisten åkte jag hem och åt lite snabbt, för att sedan dra iväg till iksu och köra ett push-pass. Såhär la jag upp passet:

Bröst
Bänkpress
8x3
Sned bänkpress 10x2 + 8x1
Flies i maskin 10x3
Bänkpressmaskin 10x3

Framsida Axlar
Axelpress
8x3
Hantellyft åt sidan 10x3
Axellyft med viktskiva 12x3

Triceps
Dips med viktpålägg
10x1 + 9x1 + 8x1
Skull crushers med hantlar 10x3
Push downs med rep 10x3

Likes

Comments

Tja!
Idag fick det bli en vilodag. Imorgon väntar antingen ett benpass eller ett push-pass, får helt enkelt se vad jag känner för!

Likes

Comments

Tja!

Dom här kosttillskotten brukar jag använda på dagar då jag tränar och vissa av dem brukar jag också använda mig av på dagar som jag inte tränar.


Creatine Monohydrate av Star Nutrition - Kreatin ger dig en snabb och kvalitativ muskelökning, det förbättrar återhämtningen och förbättrar uthålligheten och styrkan. Kreatin kan man dricka de dagar man inte tränar.

Mr.Hyde Pre Workout av Pro Supps - Det här är alltså en pre workout, vilket menas med att man ska ta den innan ett träningspass. Denna pre workout bidrar med en fantastisk energi och ger en ökad styrka och uthållighet. Den finns i tre goda smaker och de smakerna jag har är green apple och fruit punch. Av dom två måste jag säga att fruit punch är den godare, jag tycker att green apple är lite för söt för min smak.

Xtend BCAA av Scivation - Det här är alltså en BCAA, vilket är grenade aminosyror. Det grenade aminosyror gör är att de ger en snabb och effektiv återhämtning, det ökar de fysiska och mentala nivåerna, ökar pumpen och ökar muskelvolymen. BCAA kan man dricka närsomhelst. Före, under, efter, träningsfria dagar, you name it. Man tar det helt enkelt efter behov. Smaken som jag har just nu är mango och den smakar helt fantastiskt.

Whey 100 av Star Nutrition - Whey 100 är ett proteinpulver och som alla andra proteinpulver, tar man denna efter ett träningspass. Det proteinpulver gör är att det maximerar muskeluppbyggnaden och ökar fettförbränningen. Smaken som jag har nu till whey 100 är jordgubb och den smaken är helt okej.

Likes

Comments

Tja!
Idag var det dags för ett ytterligare push-pass. Det gick faktiskt jävligt bra. Såhär la jag upp passet:

Rygg
Chins med viktpålägg
10x3
Rodd 10x3
Marklyft 8x3
Skivstångspullover i kabelmaskin 10x3

Baksida Axlar
Shrugs med hantlar
15x3
Omvända flies 12x3

Biceps
Bicepscurls med z-stång
10x3
Hammercurls 10x3
Hantelcurls 16x3

Likes

Comments

Tja!
Idag stod ett push-pass (bröst, triceps och framsida axlar) på agendan. Passet bestod av:

Bröst:
Bänkpress
8x3
Lutande hantelpress 10x3
Flies i maskin 10x3
Bänkpressmaskin 10x3

Framsida Axlar:
Militärpress
8x3
Hantellyft åt sidan 10x3
Axellyft med viktskiva 10x3

Triceps:
Dips med viktpålägg
10x3
Skull crushers 10x3
Push Downs 10x3

Likes

Comments